konwalianka
Mały bąbelek
Magia a jak robisz ten mus? wrzuc przepis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
basieniak 6100g to nie jest zła waga, najwazniejsze, ze Mała wogóle przybiera, gorzej jakby waga stała w miejscu albo sie cofała. Spokojnie kochana, ja tez dostaje szału, jedyne co to mleko w nocy pije i to i tak musze jej wciskac, w dzien wcina ze słoiczków, wiec dobre i to, a;e szlak mnie trafia ze w dzien ani krzty mleka nie wypije pod zadna postacia...a probowałas moze sama jej papu robic, bo moze to ze sloiczkow zwyczajnie jej nei smakuje?trzymam kciuki
Hej kochane, my juz po szczepieniu. pneumokoki i Hexa dziś była
Mała troszke popłakała tylko, teraz juz się obudziła i krzyczy na karuzelkę. Kupki jeszcze nie zrobiła, to już 3 dzień ale bąki idą jak trzeba! No i jestem lżejsza o 460zl... ale jeszcze tylko jedna i koniec..
A i mała waży 7100g!
Hejjja!!!od rana troszku naproduj=kowalyscie ,przegladnelam chodz przyznam sie ze niedokladnie ,jestem padnieta mala usnela ale z 15 min ryku ale chyba to zebole stety albo niestetybyla u nas moja dobra przyjaciolka a chrzestan Nadi pokawkowalysmy ,popstrykala focie ,potem poszlysmy na zkupy ale niestety tylko spozywcze ,w sobote moze na takie wieksze sie wybierzemy z mezem.wisienko co do pracy to wspolczuje ja tez ostatnio bylam pogadac z szefem ,i co z tego wyniko ze nieprzedluzy mi umowy mam do 1 lutego,macierzynski mam do 14 grudnia i jeszcze potem 20 dni urlopu a potem niewiem ,pytalam czy by niemogl przedluzyc mi umowy zebym mogla na wychowawczy isc ,musi sie dowiedziec co i jak i za tydzien dac znac,czyli narazie jestem w wielkiej niewiadomej ,chodz wiem ze i tak jeszcze niewrooce do pracy bo niemam i niechce z kims malej zostawic wiec mam jeszcze w ostatecznoisci kuroniowke ale licze na wychowawczy zobaczymy.emciu gratki po szczepieniu,basieniak waga sie nieprzejmuj nie ma reguly bendzie dobrze,wydrusiu hej i bywaj czesciej ,i nieznikaj juz,Maqnio helol