reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dodi, to ile Misia ma lat? Myślałam, że ona do przedszkola chodzi:)

Malamii
, Dawidek jest na mm i też jego normalne kupki są rzadkie, ale te, które robił porzy rotawirusach, to sama woda była, także spokojnie:) A na necie to nie czytaj, bo zawsze coś można podpasować, najlepiej iść do lekarza i rozwiać wątpilwości.

Magia,
no witaj!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie nocą:-D Moi śpią, cisza jak makiem zasiał i ja zaraz zmykam ale jeszcze napisżę kilak słów tu i tam
konwalianko
mam nadzieję, ze u was nie bedzie WNM ani nic podobnego. My się zmagamy z tym cholerstwem i wraca jak bumerang mimo, ze nie zaprzestaliśmy bobathów a teraz znów wracamy do Wojty. Ach szlak. Milcia włąśnie ma kłopot już tylko z tymi raczkami, uciekają jej w pionie i jak lezy na brzuszku, Wkurza się strasznie. Ale ćwiczymy, ćwiczymy....
Silvia mieliśmy raz to samo, najpierw nie mogła wydusić a potem węże poszły. U nas po marchwece definitywnie. Nie daję jej juz samej a tylko w mieszankach. I super działa sok śliwkowy, ja hipa kupowałam. No i przez pewien czas normą są takie dziwne "sarenkowe" kupki ale nie było przy nich bólu. Teraz już chyba jelitka się przyzwyczaiły i jest oku. Kupka miękko plastelinkowa wielokolorowa ale bez jęków i bólów brzuszka:tak:
Psotka, Maqni, wyderko***
Maqnio te nasze kobitki to z jednej matrycy chyba:-D
dodi ja mam Milci strój ale chyba będzie za cieńko. jest spory bo raczej rośnie razem z dzieckiem.

psotko, w sierpniu skończyła 6 lat, no i jest "taka dorosła" (czasami) heh

Wisienko, w lecie to fajnie nie ma problemu takiego z ubrankiem, a ja teraz szukam takiego ciepłego, najlepiej z płaszczykiem, jakiś polarkowy czy welurowy..więc dupka blada:):)

No nic ja zmykam
v020.gif
i
f030.gif

dobrej nocki
g025.gif

witajcie..
widzę, że temat prezentów na tapecie.. u nas w domu nie ma tego problemu, chłopaki to chłopki.. jeden dostanie grę na kinekta (sport II czy jakoś tak), drugi dostanie grę na pc a trzeci tor hot wheelsa, zostało jeszcze dwóch- 10-latek i 13latek, ale z chłopakami nei ma tego problemu- hehe
w dziewczeńskich prezentach się nie orientuje.. a może dodi, ona lubi czesać są takie głowy, co można dowolnie "obrabiać":)
Magia, witaj... noo lekarka pokazała klasę..nie ma co..
wisienko, ja zaczełam sie niepokoić, bo tak wcześniej nie było.. a to ćwiczenie z Vojty, to to z tymie przekladanymi raczkami i dociskanymi do podłoża?

aaa no i my nie śpimy.. nocka calkiem całkiem, jak mały się obudził o 23 to później o 3 no i o 6 juz po spaniu, ale źle nie jest

reklama
Witam.My tez juz nie spimy:tak: Wojtek nawet pospal, obudził się o 0:30 i o 6:30 więc całkiem nieźle:tak: a teraz lezy i piszczy:tak:
mój starszy to co reklama to inny prezent na Mikołaja:-D nawet babcia mu ostatnio powiedziała, że jest kryzys i Mikołaj nie ma tyle funduszy na prezenty dla dzieci:-):-D

Do góry