reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ja tam nie wiem bo ja takich rzeczy nie lubie kupować :crazy: wcześniej hannah montana teraz to oszalec idzie :szok::eek: :-D
Jak chesz matę do tańczenia to wyślę Ci bo u mnie leży :eek: w szafie i kurzy się tylko
corin kurcze w auchanie ostatnio promocja była dwa zooblesy 32zł ,ale i ja nie kupiłam tego kurdeee wolałabym coś "przydatnego"

reklama
Hej Kochane:-)

Ostatnio miałam coś napisać, a tu Staś koszmarnie zaczął płakać i klops. Goście dziś pojechali, a ja mam szpital w domu. Małż i Staś chorzy. My z Łukaszkiem jakoś się trzymamy. Szczepienie znów przesunięte:sorry: No i wkurzyłam się dziś na lekarkę naszą - mały katar do pasa, kaszle, a ona - o, na pneumokoki zaległe szczepienie jeszcze nie podane. Zapiszcie się na jutro, pojutrze i zaszczepię małego. Ja mówię - no przecież jest chory, mąż i babcia chorzy (no taka nieprzyjemna wirusówka z bólem klacie), a ona mi na to: jak bardziej zachoruje po szczepieniu to wtedy będziemy się martwić. Nosz:wściekła/y: Ja wtedy będę się martwić. I to nasza lekarka:wściekła/y:
Dodi jak moja synowa?

No i waga Stasia to 8100, rozmiar ubranek 80. I siada, siada. A jak leży na płaskim to główka i część łopatek cały czas w górze. Jak nic idzie ku pełnoletności:-D

Ostatnia edycja:
Zooblesy to strata kasy. Mlodzi mieli odpal na bakugany. Dostali pod choinke. Wiedzielismy ze to badziew, ale mielismy nadzieje ze jak razem swiruja to beda sie tym bawic... Mhm, akurat. :crazy: a zooblesy to to samo badziewie tylko robione pod dziewczynki.

Magia, niezla ta lekarka... Choc moj lekarz tez mi ostatnio mowil ze teraz szczepia przy katarze.

Magia, nosz znowu te chorobska, u nas Michasia znowu kaszle i katar ma, ale mała na razie nie załapała.. jutro mamy mieć szczepienie, drugie dopiero.. no i pneumokoki druga dawka, też mieliśmy duża przerwę, ale to hcyba nie ma na tym ,więc nie wiem dlaczego u was lekarka tak nalega, ja bym poczekała!
Ja jutro dowiem się ile waży klopsik mój:) my dopiero na 74 pizamki zaczełysmy ubierać, ale w te mniejsze też sie miesci jeszcze..

Corin, masz rację dzisiaj kupic cos naprawdę przydatnego to jest cięzko.. Misia zawsze sobie takie badziewia wymyśla, a potem to leży po katach.. a mnie to wkurza brrr

Corin tak, potem ona pójdzie do domku, a ja będę się martwiła powikłaniami.
Dodi trzymam kciuki, żeby szczepili Biancię. Łukaszek marzy o autobusie sterowanym i słowniku polsko-angielskim bez obrazków (taki jak ma mama:laugh2:).

Ostatnia edycja:
psotka - Mateusz zazwyczaj robi luźną kupkę (chyba tak mogę ją określić) ale ja karmię piersią a dzieci na cycu ponoć robią kupkę taką wodnistą. Denerwuje mnie temat tych kupek, ciągle coś! Na dodatek przeczytałam właśnie na necie, że powodem do niepokoju powinien być nieprzyjemny zapach kupki. A właśnie ta dzisiejsza i wczorajsza były śmierdzące,jak nigdy! :/ Chyba jutro pojadę do lekarza..

Dodi, bo reklamy badziewi puszczaja, zobacz jak to jest przedstawiame dzieciom. Dzieciaki chlona jak gabki a potem chca. A baby born ma? Albo annabel?

Magia, dobrze cie rozumie, ja tez ńie poszlam na szczepienie jak ewa miala bilirubine podwyzszona, choc ten lekarz twierdzil ze nie ma przeciwskazan.

Uciekam spac, dobrej nocy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Corin, w zeszłym roku annabell dostała od nas:) boszzzz no trudny wybór,

Magia, a Łukaszek to chociaż sprecyzowane ma marzenia, no no slownik, rzadko sie zdarza żeby dziecko chciało słownik!! mądry chłopczyk!

reklama
Malamii nie panikuj! Dziecko masz zdrowe, nie wymyślaj mu chorób:eek: ja tez tak szukałam u swojego malucha jak się glupot naczytałam i tylko mnie moja mama opieprzała ze jestem hipochondryczką:tak::-D

corin ja tez słyszałam ze katar nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia. Jak Wojtek miał bilirubine podwyższoną to normalne ze nie szczepilismy na zółtaczkę :no:
nie wiem o jak duzych dziewczynkach mówicie ale może scrable?? chyba ze mają;-)

Do góry