reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no normalnie nie wierze - moj synek zjadl cala butle i usnal w 20 minut, takze wolny wieczor juz dawno rozpoczety!
korzystam więc.. ;-)
dobranoc mamuski - spokojnej nocy zycze!!

reklama
basieniak - a ile miesięcznie przybiera na wadze?
korzystaj Mateuszkowa, korzystaj ;-)
moje dziecię zasnęło dopiero przed chwilą a ja czekam na męża żeby mu życzenia imieninowe złożyć ;-)

Cześć babeczki, u nas wszystko ok.. tylko mała nie robiła wczoraj ani dziś kupki (piardki idą ładnie) nie marudzi..wiec na razie nie panikuję, chiciaz martwo mnie to troszke bo dotąd kupki kilka razy dziennie były. Pewnie to po kaszce, dziś jej nie dałam na noc. zobacze czy jutro zrobi.
No i jutro na 12.45 mamy nasze drugie szczepienie. Ciekawe czy mi ja zaszczepią hmm..

A i zapomniałam sie pochwalić, 11 grudnia mamy wreszcie chrzciny!!

psociu,

Corin, pet shop'ów to ona ma masę z domkiem i nawet się juz tym nie bawi..więc odpada:) myślałam o nintendo, ale boje się że będzie ciągle siedziała i chciała grać..ale swoją droga to moze troszkę spokoju bym zyskała hihi

psocia, ona juz truskawkowym ciastkiem sie nie bawi, bo "za duza już jest na to", no i zapomniałam Wam powiedzieć..Dziś Michasi wypadł pierwszy ząbek. Schowała pod poduszkę i liczy że zebowa wrózka jej da pieniazek:):)

Ostatnia edycja:
Corin, no własnie nie mamy żadnej konsoli ani nic.. nie kupowałam bo bałam sie że będzie chciała ciągle grac..ale chyba teraz pomyśle nad tym:)

Kasiulka, ja tam wole mniej hałasujące zabawki w tym naszym mini mieszkanku w bloku hihi:)

A tak na marginesie, ma któraś z Was do odsprzedania ubranko do chrztu?? ale takie gdzieś pewnie na 74cm?? Bo szukam czegoś na alle, ale tak dużo tego...

Hellooo laseczki bąble :D:*:*:*:**: :-D:-D:-D
Mniej więcej parę stron przeczytałam bo nie nadrobię nie ma szans :zawstydzona/y::-D:-D:-D
dodiś moja chrześnica ma teraz manię zbierania zooblesów :eek::szok::-D:-D:-D list taaaakii ogtomy napisała a tam same zooblesy hahahha
corin ha no prezencicho za wygraną superrrrrr :-D:-D:-D
basieniak ja myślę,że nie masz czym się martwić :tak: moja nawet 6kg nie waży :-D:-D:-D dziś mnie też corin uświadomiłą jak to może być z wagą :-D:zawstydzona/y::-D tylko moja nawet przy porodzie 3kg nie miała :-D:-D a z resztą ważne że przybiera a czy mniej niż inne szkraby mam to w nosie jest zdrowa a to najważniejsze :-D:-Da może tak jak moja jest dośc długa ???

Corin, jeszcze sie wciąne i na nic innego mi czasu nie starczy hihi..mąż to bardzo chętnie by kupił, ale wtedy tez by siedział u Misi w pokoju i grał non stop cwaniak:) pomyslimy..

orchi, te zooblesy to chyba cos takiego jak pet shopy, tego mamy mase:)

reklama
Do góry