reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

sestina - ladna waga :)

ja to musialam "na gwalt " pozamawiac teraz ubranka dla malego bo okazalo sie ze zostaly nam jakies ostatki, tak wyrosl..

reklama
a wyobraźcie sobie, że ostatnio jak byłam z małym u lekarza to był 8 miesięczna dziewczynka, która waży 9 kg i wszyscy jej nadwagę wmawiają!!! wydaje mi się, że to lekka przesada

no ja nie wiem, jakos lekarka się nie dziwiła,,,,zresztą karmię tylko piersią- czasem mam wrazenie ze wodę tylko wypija a tresciwe mleczko zostaje - tak szybko jje- a tu prosze;)

sestina - ja to juz nawet na 80 patrze, bo rozmiar rozmiarowi nie rowny.. niektore 62 sa jak 74 ;/ ;/
asica - 9k i nadwaga ?? to jakies chore.. dzieci sa tak indywidualne..

i dobrze mateuszkowa:) podobno jak więcej ruchu będzie to metabolizm przyspieszy- córeczka kolezanki ma 2 latka z małym okładem i wazy 13 kg

mój siostrzeniec ma prawie 2 latka i waży 11kg i dla odmiany w szpitalu stwierdzili, że ma niedowagę...

ja obstawiam, że moje słońce coś koło 6 kg waży ale dowiemy się przy szczepieniu

asica - tak to z dziecmi jest.. jedne za chude inne za tlusciutke.. mam w rodzinie malego babla ktory ma 3 lata a wazy chyba z 25 kg tak go utuczyli ;/ jak chodzi to ociera sobie udka i nie chce mu sie biegac nawet, woza go w wozku.. ;/ krzywdza dziecko .. ale tak to jest jak sie daje od malego - juz jak mial ok roczku - tlusty rosol, schabowy, kapuste i to nie male porcje...... ;/ jedzenie na noc po 23, jakies frytki .. masakra! zal mi tego babla bo jest przekochany ..

reklama
rany! jak można coś takiego dziecu zrobić... przecież to małe dziecko i rodzice decydują o tym co je i powinni tego pilnować, a jak dziecko ma tendencję do tycia to tym bardziej!

Do góry