reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
dodi w top model byla taka dziewczyna mulatka co sie nazywala Natalia. Ostatnio mi moja psiapsiolka powiedziala o tym bo ta dziewczyna byla z nami na obozie konnym jako instruktorka a ja bylam jako opiekunka. Zaskoczenie WIELKIE

Moje dziecię od wczoraj takie grzeczne, że zaczęłam się mu bliżej przyglądać :nerd: dzisiaj to już w ogóle - bawił się sam, do zasypiania odkladałam go tylko do łóżeczka, pogadał, pogadał i sam zasypiał nawet bez stękania i w ogóle jakiś taki inny :dry:
myślę, myślę co jest na rzeczy i zaczęłam liczyć tygodnie... no i mamy 21 - czyli po najdłuższym skoku :-D gdyby jeszcze tak nocki wyglądały...

Witajcie . Melduję , ze z serduchem Mili w porządku jest szmer nad sercem ale niewinny. UFFFFFFFFFFF. Dziękuję za &&&&&&&&&& i paciorki i zainteresowanie tym kciukującym, paciorkującym i interesującym :tak:. Po taką wiadomość poszliśmy. kamień z serca i oddetchnęłam. Byłam dziś nie do zycia
Teraz Mila niestety kaszle i nie może spac. Chyba do nas pierwsza choroba idzie. Tfu.
Maqnio *** Rózia***
Wydrusia*** Lila ***
Psot***Dawidek ***
Silvia
Jestes skarbie w końcu. Wyslij mi proszę jeszcze raz adres, najlepiej na bb bo mi sms podzieliło tak, ze nie wiem jak to zapisać. Buziaki dla Alle od Mili i cioci
Basieniak śliczna ta twoja córa, piękne ma oczka i drobina jak moja
Mila faktycznie. Ale za to będa miały śliczne figóry te nasze córcie:tak:
Teska &&&&&&&&&&&
Madzia buziaki, jak u ciebie
Magia mam nadzieje, ze u was w porządeczku, nie mam siły doczytać i nie wiem jak z tymi zebolami
konwalianka jak Tymuś się czuje, macie już ząbka?
Psot Dzwoniłam???? Od Pola też Bond;-)
Malami 100 lat dla Matusia
Resztę ściskam

Dodi bardzo maly, bo ten oboz byl na drugim koncu polski w Starym Resku a tu nagle dziewczyna wyladowala w Top MOdel i byla bardzo dobra, szkoda ze odpadla.
A mala sama slodycz :-D ale buzke ma wykrzywiona jakby cytryne jadla ahhaha

wisienka adres wyslany, buziamy mocno
miczka tylko sie cieszyc.
dodi moj tez tak zrobil jak zkosztowal jablko,a potem byl tak krzyk bo chcial wiecej, a jak juz braklo to zrobil minke smutna i placz, tak jakbym mu zabarala cos najcenniejszego:-D

em_ka, nie kojarze chyba..bo ja tak ogladam jak oadam, jednym okiem na tv a drugim na bb:)

silwia, ja potem juz nie dawałam, skoro nie chce to spróbuje później:) za to kaszki zjadła całą miseczke..

Wisnia, no mówiłam ze na pewno niewinne szmery.. Misia też takie miała

reklama
Do góry