Ania23 - nie przesadzaj, sliczna dziewczyna z ciebie!!!!!
magia - biedulka, wypędź wreszcie te choróbsko z domu!! W ogóle życzę wszystkim chorym dziecinkom powrotu do zdrowia!!!! U nas na szczęście choroba się nie trzyma. Chociaż powiem wam, że nie kumam tych islandorów... Patrzę dziś przez okno a z domu obok wychodzi koleś z córeczką, na oko 5-6 miesięczną. Ona siedzi w otwartej gondoli, tylko cienka czapeczka na głowie a wiatr piździ jak nie wiem
i tak większość z nich, normalnie luzik guzik... A ja to zakładam, czapeczkę, kaptur i jeszcze kocykiem przykrywam!!!!
miczka - to jak będziesz na spacerku to zajedź do mnie, ja popilnuję dzieci a ty możesz moje okna też umyć
emka - braaaaaawa dla Niki za kupkę
a teściowej też zacznij listy otwierać, moze w końcu zrozumie o co ci chodzi...
sestina - hehehe to ci dopiero sen...!! Ja wam się wcześniej nie przyznalam ale kiedyś śnilo mi się, że mój mąż ma romans z... WISIENKĄ!!!!!!!
co najlepsze, było to jeszcze w ciąży gdzie kompletnie nie miałam pojęcia jak ona wygląda hahahahaha
U nas dziś pierwsza od dawien dawna żółta kupa!! Ależ się ucieszyłam!!!!! :-) I dziękuję wszystkim za zaproszenia na FB, fajnie was zobaczyć z całymi rodzinkami. Szczęście aż bije od ekranu!!!!
No i u nas dźwigania ciąg dalszy - Alex leży dziś na opart o kocyk a ja po coś wstalam, patrzę... a on już prawie siedzi... Oczywiście sekundę i zaraz leci, więc mało się nie zabilam, zeby nie spadł z sofy
ale jak go trzymam to już tak fajnie prosto siedzi, a jak puszczam to cyk, i leci na boczek