reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Margeritka no szlag by trafił te PUP ale u nas nie ma czegos takiego , pokazuja nam oferty pracy i wcale nie musze zadnej przyjac która mnie nie interesuje a nie ma czegos takiego ze jak odmówie to mnie wyrejestruja , chodze do podpisu co 3 miesiace i tyle , teraz miałam dłuzej bo te maciezynskie po za tym nie ma tak jak u was , wyrejestruja jedynie jak sie nie przyjdzie na dany dzien do podpisu i teraz na 4 miesiace

reklama
Corin, nie ma za co. No to jeśli norma jest 40-200, to wszystko z Ewunią jest dobrze:)

Konwalianko, leć do chirurga na ostry dyżur, przecież muszą Cię przyjąć!

Tak jak pisałam, wybudziłam małego przed 12 i po chwili wybrzydzania i prężenia się dziecko jadło prawie 20 minut!!!!No nie mówię ze cały czas ciągnąl, bo troszkę się leniwił ale wiem ze sobie pojadł. i spał grzecznie przez prawie 3 godziny. a teraz znów bez rewelacji- jadł z 5 minut i znów fochy.... dałąm espumisan, bobodent na dziąsełka i dzióbeczek spi. dziewczyny o jakim skoku piszecie? bo wstyd się przyznac, ale nie wiem.... Słyszałam ze przychodzi taki czas, ze dziecię potrzebuje bardzo często jeść, ale moj maluch raczej mało je. tylko w nocy tak dzis szalał.
Któras z was pisała, że nie robi kupy fifek bo byc może cos zjadłam...nie, nie, my już tak mamy okolo 3-4 tyg, ze kupa tylko i wyłącznie po czopku.
Margerita, no urzędy takie są, nikogo nie obchodzi twoja indywidualna sytuacja.
Kochane co jecie z owocków? bo tyle wszedzie piszą zeby jesc owocki i warzywa w trakcie karmienia, a jednoczesnie ze tego nie wolno, to uczula, to cos tam.... Bo ja djadłam tylko banany, ale jak się pojawiły kłopoty z kupą to odrzuciłam. a zjadłąbym chętnie jakies witaminki.
Konwalianko, no to faktycznie, pozazdroscic tylko tego wyjazdu....

Monis ja jem wszystkie owoce oprócz winigron. Ale właściwie nie wiem czemu ich nie jem.
Margeritko wystarczy, że pójdziesz na rozmowę do pracodawxcy i on z Ciebie zrezygnuje jak mu powiesz, ze masz 3 dzieci i jesteś sama.
Konwalianko na ostry dyżur!!!! Bo może być zakażenie !
Psotko wielu lat serdeczności , zaufania i przyjaźni :-)
Corin super te wyniki :;-)
Cześć Madzia
Magia to spryciarz z tego twojego starszaka:-) Dzielna jesteś z tym odprowadzaniem :-)

Cześć Dziewczyny!
Wróciłam od neurologa - Konwalianka polecam dr Kapusta na KEN - lekarz z powołania. Sidzielismy u niej prawie godzinę. Mateusz też ma WNP i musze z nim ćwiczyć - bardziej zabawa niż ćwiczenia. Niestety nie ma rehabilitacji w Luxmedzie więc muszę na nfz albo prywatnie, a'propos Wydrussia - bierz rehabilitanta, nie masażystkę, bo to 2 różne rzeczy.... w Warszawie rehabilitant zaczyna się od 80 zl.....

Margerita, współczuję przejść z UP, ale z drugiej strony muszą być jakieś regulacje.... chociaż faktycznie dla rodziców wielodzietnych powinni coś wymyśleć, bo to już musi być skomplikowane pracować przy 3 dzieci....

Konwalianka, popieram Mailuj - jedź na ostry dyżur, bo jak Cię czeka na dodatek długa jazda samochodem to raz, że się umęczysz, a dwa, że jak to zakażenie, to może przejść gdzieś dalej....

jeżeli spotkanie nie po linii metra to dla mnie może być jeszcze gdzieś, gdzie jest duży parking - ja znowu nie jeżdżę autobusami i tramwajami, a już z dzieckiem to kompletnie nie wiem, jakbym do tramwaju, czy autobusu wsiadła.....

Psota, gratulacje!!!!

jutro wreszcie idę do fryzjera - już nie moge patrzeć na te swoje wyblakłe włosy....

Ja też idę jutro do fryzjera :-) Kupiłam na sweet dealu za 35 zł/ zamiast 110. Strzyżenie modelowanie i zabieg regeneracyjny. Chyba końcówki podetnę. Idę z Krzyśkiem bo póżniej mamy szczepienie.

balkan wyłażą Ci nadal włosy? Bo mi okropnie;( Idę podciąć ale mocno.....a i kolor boję się teraz położyć zeby bardziej nie osłabić
cholerka , po Azalii ( jak niektóre z Was pisały już ) zaczełąm plamic,bleee
Corin czyli z malutka wszystko w porządku wygląda, kamień z serca:0)
Buszuje na allegro - sprzedaje za małe ciuszki a kupuje nowe;) Nobla temu co wymyślił Allegro:)!
Madzia jak maluszek po szczepieniu? temperatura wzrosła bardziej? Moja nie ma ale marudzi dzis albo spi:)mało zabawy za to.

reklama
Sesti, włosy mi wyłażą garściami - chciałabym ściąć na krótko, ale wygodniej mi wiązać, więc skrócę maksymalnie, żebym mogła je jakoś spiąć.... i muszę zafarbować - teraz farby są łagodne, więc bardziej już mi ich nie osłabią....

próbuję ściągnąć mleko, żeby Mama miała jutro dla Mateusza - ja chyba, kurcze, coś źle robię - ściągnęłam 40ml i ni czorta dalej nic nie leci, a jak naciskam na sutek to leci.... chyba jutro Mateusz będzie musiał się zadowolić mm.... :(

Do góry