Witam, my dzis po szczepieniu maly plakal tylo przy ukluciu, cale szczescie ze tylko raz trzeba bo inaczej wylabym z nim. Lekarka powiedziala ze jeszcze chwilka i zabek wyjdzie bo dzisala juz rozuulchnione i szerokie a marudzi tak ze szok, ciagke zasliniony, wszytsko bierze do buzi, nad rankiem musze lulac go tak mu dokucza a zel pomaga na pol albo i mniej, kicha z tym ale szybciej sie zaczelo to moze i szybciej sie skonczy;-)nadal mam dawac bebilon pepti i delicol bo bez niego strasznie ulewa.Ciagnela malego za raczki i pieknie trzymal gowke, gorzej bylo gdy go kladla bo nie chcial smiala sie ze bedzie szybko siedzial bo ju zeby szybko
a pozniej przwracal sie plecy-bok-brzuch popsac sie chcial
uznala ze strasznie skrecony. Wazy 6kg i ma jakies 67cm
Konwalianka tak jak pisalam wyzej u nas ten zel w sumie nas nie ratuje jest przydatny gdy go usypiam na noc bo inaczej jest masakra. A Ty jedz gdziesz do lekarza zeby nie bylo gorzej
Sestina, Balkan mi strasznie wlosy wypadaja skrocilam 10 cm i nadal jest tak samo
Wydrusia &&&&& za niunie a niestety tak jest z nfz ja juz w to nie wierze wszedzie kolejki albo brak miejsc i tak trzeba prywatnie....
Miczka koniecznie daj znac co powie lekarz,&&&&&&
Psota, milosci i zrozumiena zycze a Dawidkowi duuuzo zdrowka;-)
Marzenka moze nospe daj corce wiecej nie moze a dal cos lekarz na podtrzymanie?A Ty kup moze sobie fervex na mnie dziala
Corin wspolczuje nocki moj zawsze zasypia o 20 wstaje 1 i 4 a o 7.30 na dobre, jak o tej pory mam przespana kazda noc ale moj nie wie co to sen w dzien robi tylko drzemki a jak juz spi to na dworze
Mala monis moze to skok tak jak pisza dziewczyny, poczekaj troche a probowlas malemu herbatek?
Teska, masz urawnie glowy ale za to jaki piekny dzien przed Wami, czekamy na zdjecia
Margerita pierwszy raz slysze o tym u nas w UP bylo tak jak u dziewczyn ale moze sie zmienilo, ostatnio mojej kolezance dali oferty pracy:dekarz, tynkarz i psycholog z 2 letnim doswiadczeniem a ona tak jak ja dopiero skonczyla pedagogike
Madzia oby przeszlo Filipkowi;-)