reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

no i ja jestem po spacerze..wieje, ale nawet nie jest tak zimny ten wiatr, więc spoko..obiad mam wczorajszy, wiec luzik..
may znowu zrywa się z płaczem.. już sama nie wiem o co biega..może i on ma ten skok? i może się nałożył z zębami..zastosowałam dzisiaj żel, co kupił Paweł wczoraj i marudzenie odeszło w siną dal..ale oni tam napisali aby stosować 3 razy dziennie a ja potrzebuje co godzinę!:szok:mały do 2 dni nie daje mi życ..jedyne chwile spokoju to jak śpi, ale i tak jestem w stresie, bo to lekki sen.. bosze nie daje już rady..

no i podłamalam się, bo dopowiedziałam się, ze w poniedziałek czeka mnie 5h podróż a na drugi dzień powrót też 5h i to wszystko z małym.. nie wiem jak on to przeżyje.. tyle godzin..nie ma możliwości odłożenia czy przełożenia, nie ma możliwości abym nie jechała, bo jestem świadkiem na rozprawie - załamka..tylko mnie dobić..
a i jakby było mało, to rozwaliłam palca..znaczy już od kilku dni to mam, ale teraz to aż mięsko mi wyszło, a chirurg dopiero 19-nastego! Palec ropieje i boli jak ch.olera, żadnego buta się nie da włożyć - no ten miesiac jest zabójczy...wybaczcie ze tak smęcę, ale musiałam się wygadać..

GRATULACJE dla naszych 3-miesięczniaków
Głowa do góry wszystkim mamusiom co przeżywają problemy - damy radę
wydrusia, ja też jestem za rehabilitantem, masażysta to jednak co innego

reklama
konwalianko współczuje stresów ja tez mam wiele....ostatnio nawet budze sie w nocy i głowa pełna myśli masakra . Wczoraj zaniosłam 2 część macierzyńskiego do urzędu pracy i doznałam szoku od 14 listopada mam byc gotowa do podjęcia pracy wkur........... się bo jedna odmowa oferty i nie mam ubezpieczenia ani ja ani dzieci:crazy: ten kraj mnie dobija. Nikogo nie interesuje,że karmie piersią ,że nie jestem gotowa itd.. Odmowa nie jest oznaką lenistwa tylko tym,że jestem sama z 3 dzieci:wściekła/y: ach szkoda gadać.

Hej hej:-)
Dziewczyny, współczuję Wam stresów i koszmarnych nocek. U nas w miarę w normie (wiadomo, że o 5 kupa budzi cały dom, ale to już norma:-D). No i też miałam scysję ze starszakiem, bo zbuntował mi się, że chce oglądać bajkę i nie ma czasu iść do szkoły:szok: A ja mam cały dzień rozwalony przez te podróże do szkoły (dziś na angielski 8-9 - na szczęście w miarę blisko, ale ze Stasiem musimy czekać, potem 12-15.45 szkoła i tu gorzej, bo 40 min. na piechotę w jedną stronę).
Konwalianko u nas burze domowe wieczorami ostatnio prawie codziennie, to chyba zmęczenie daje się we znaki. No i... doszłam do wniosku, że faceci nie potrafią myśleć o nikim innym tylko o sobie:tak: Współczuję Ci z tym palcem. Jak dla mnie przy metrze może być, żeby tylko dało się dojechać autobusem ode mnie, bo ja mam koszmarną klaustrofobię w metrze. Brr...
margeritko też by mnie szlag trafił. Parę lat temu, jak Łukaszek miał jakieś pół roku byłam zarejestrowana w UP. I nie miałam nawet zasiłku. Więc kazali mi co miesiąc z maluchem tramwajem przez całą Warszawę jechać, żeby listę podpisać. Zrezygnowałam z cudownych usług i jestem na ubezpieczeniu u małża. Ech... I po co tyle lat studiów i pracy przy dzieciach.
Corin cieszę się, że bilirubina spada! A robiłaś alat i aspat w w tym samym laboratorium co poprzednio? A może to błąd pomiarowy?

sestinko patriotka ze mnie zerowa nie głosuje nigdy!!! drazni mnie ta banda.
konwalianko 7 h a co zrobie z 3 dzieci? nie ma takiej opcji.
magia ja nie moge zrezygnować mąz ma firme w holandii a my niby jestesmy w uni ale ubezpieczenie mnie nie sięga chore to wszystko. Nie wiem co wymyślić,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry