Sunset moja mała jutro kończy już 2 miesiące i z porami karmienia bywa różnie. Poza nocami kiedy jest w miare to przez parę dni trzymała się w dzień i jadła co 3 godz w miarę regularnie, potem miała kilka dni kiedy jej się przerwy do jakiś 4 godzin zwiększyły, a od wczoraj co 1,5-2 godz w dzień by jadła... Może przez to, że jest cieplej ale nie wiem... Czytałam, że po skończeniu 3 miesięcy można się starać "wtregulować dziecko"
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
mój mały w dzień jadł co 2h przez miesiąc, teraz to się nieco zmieniło bo nie wytrzymuje tych 2h i chce po jakiś 1,5-1.45, więc tez w miarę regularnie.. myślałam ze może się nie najada, ale on sam puszcza pierś i nie chce więcej a jak mu wpycham, to tylko ja mamle..
gdyby nie brzuszek, to mogłabym powiedzieć, ze mam aniołka nie dziecko..potrafi godzinę siedzieć w bujaku i rozmawiać "a guu, auuu, amu itd" a jak mu sie znudzi, to się żali łobuz
Anula - viburcol
sesti, to super, bo mój mały też ma te problemy..
gdyby nie brzuszek, to mogłabym powiedzieć, ze mam aniołka nie dziecko..potrafi godzinę siedzieć w bujaku i rozmawiać "a guu, auuu, amu itd" a jak mu sie znudzi, to się żali łobuz
Anula - viburcol
sesti, to super, bo mój mały też ma te problemy..
Corin
Mama Trójki :)
Zglaszam Ewe do grona maluchow sliniacych sie :-)
Corin
Ewa spala dzis cudńie w dzien, za to teraz mam powtorke z wczoraj.
maqnio
Mamusia Różyczki
My po spacerku 3-godzinnym na którym Rózia nawet oka nie otworzyła:-),a teraz po kapieli, butli - zjadła 160ml w spiworku usypia w lózeczku, cos tam do siebie gada, ale jak ja podgladam to widze ze powoli ma odlot
corin &&&& za słodki sen Ewuni:*
moja tez babluje!!
spijcie spokojnie maluszki i mamuski!!!!
corin &&&& za słodki sen Ewuni:*
moja tez babluje!!
spijcie spokojnie maluszki i mamuski!!!!
Corin
Ewa juz pol godz w lozeczku lezy i nie placze(odpukac). Gada do siebie, albo karuzelki, ale do odlotu jej daleko
Ps. Jak juz w koncu terrorystka zasnie, wrzuce wam zdjecie calej mojej trojki :-) dzs aga z sebkiem trzymali ewe na kolanach
Ps. Jak juz w koncu terrorystka zasnie, wrzuce wam zdjecie calej mojej trojki :-) dzs aga z sebkiem trzymali ewe na kolanach
Ostatnia edycja:
reklama