reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
maqnio - nie ma czego zazdrościć, co z tego, że pośpi w dzień skoro w nocy śpi 1.5 - 2 h, potem godzina - 1.5 usypiania i czasem po pół h pobudka znów... taka była dzisiaj noc, normalnie myślałam, że szlag mnie trafi :eek: mam nadzieję, że dziś nastąpi REWOLUCJA!!

Hej Kochane:

Mam pytanie czy zostawiacie na noc malenstwom smoczki czy wyciagacie?

Smoczek uspokoil moj dzien i Misio juz nie wisi ciagle na mnie. Zdecydowanie pomaga w ciezkich momentach, ale nie wiem co zrobic.ze smokiem w nocy..

Konwalianka szybkiwgo powrotu do zdrowia i oby malenstwo lepiej sie poczulo..

Marzenka idzie oszalec powariowali w tym kraju. chore..

Wisienka i corin przez Was to tylko o lodach mysle. grrr.;-)

Hej babeczki..

sunset, tak jak piszą dziewczyny, smok pewnie sam wyleci:) a jak nie to delikatnie go wyjmij jak zaśnie, bo potem w nocy może wypaść i odcisnąc się na buźce hehe

Marzena, no po takim wysilku jakim jest placz to sobie odespała widocznie hehe, moja dziś mam nadzieje pośpi chociaz z 5 godzinek ciągniem, bo sie umęczyła dziś na urodzinkach, nie mogła tam spać, a po kąpieli odleciała sama w łozeczku:)

maqnio, mnie tez uśmieszek mojej niuni rozbraja, zaraz bym ją wygniotła i wycałowala w te grubasne policzki hehe, Rozia to tez prawdziwa modelka, na kazdym zdjęciu wyglada jakby trzymala za kogoś mocno kciuki :-);-)

Dobra, trzeba iśc spać, bo jutro kolejne urodziny mnie czekają:):)

Ostatnia edycja:
witajcie, u mnie nieco lepiej w porównaniu z wczorajszą nocą, ale bez rewolucji się nie obeszło.. dzisiaj do diety małego wprowadzam delicol- zobaczymy czy będzie jakaś poprawa czy nie..

wisienko kupiłam ten środek, ale w ulotce jest od 6 roku życia, więc się wstrzymam do wtorku i zapytam lekarza, w każdym razie dziękuję

mały głodomor właśnie je a później trzeba zrobić zakupy.. miłej soboty

reklama
Witam u nas noc ok zjadl o olocy i stal przed 5 a pozniej juz za godz i koniec spania trzeba bylo sie bawic:tak:teraz spi, wczorraj posparztalam i popralam gdy byl na dworze dzis zostalo mi odkurzyc i umyc klatke:tak:a po szczepionce u nas ok maly nie marudzil, nie mial goraczki i jak na razie nie jest najgorzej musze sie tym nacieszyc bo wieczorem znowu bedzie ciezko
Konwalianka wczoraj bylam na szczepieniu i maly ostal lek o 6 lat, moze to ten sam, jak sie nazywa?boje sie awac a mam 3 x po 7 kropli dalam 3 i to maly plul myslam ze sie zakrztusi:-(

Do góry