reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Sunset moja mała jutro kończy już 2 miesiące i z porami karmienia bywa różnie. Poza nocami kiedy jest w miare to przez parę dni trzymała się w dzień i jadła co 3 godz w miarę regularnie, potem miała kilka dni kiedy jej się przerwy do jakiś 4 godzin zwiększyły, a od wczoraj co 1,5-2 godz w dzień by jadła... Może przez to, że jest cieplej ale nie wiem... Czytałam, że po skończeniu 3 miesięcy można się starać "wtregulować dziecko"

reklama
konwalianka my bierzemy delicol juz 3 tyg- w sumie nie na kolki a na kwasne kupki i mokre baki- pomaga - raczej na kolor kup nie wpływa.

mój mały w dzień jadł co 2h przez miesiąc, teraz to się nieco zmieniło bo nie wytrzymuje tych 2h i chce po jakiś 1,5-1.45, więc tez w miarę regularnie.. myślałam ze może się nie najada, ale on sam puszcza pierś i nie chce więcej a jak mu wpycham, to tylko ja mamle..

gdyby nie brzuszek, to mogłabym powiedzieć, ze mam aniołka nie dziecko..potrafi godzinę siedzieć w bujaku i rozmawiać "a guu, auuu, amu itd" a jak mu sie znudzi, to się żali łobuz

Anula - viburcol

sesti, to super, bo mój mały też ma te problemy..

Corin hehe moja też bąbluje:)
Dzis jakoś ciezko jej było zasnac w dzien, az ze zmeczenia marudziła. za ktoryms " memlaniem" cyca zasnęła na rękach a ja ją tylko chlap na kanape i kocyk i niech spi do kąpania:)

My po spacerku 3-godzinnym na którym Rózia nawet oka nie otworzyła:-),a teraz po kapieli, butli - zjadła 160ml:szok: w spiworku usypia w lózeczku, cos tam do siebie gada, ale jak ja podgladam to widze ze powoli ma odlot:)

corin &&&& za słodki sen Ewuni:*

moja tez babluje!!

spijcie spokojnie maluszki i mamuski!!!!

Ewa juz pol godz w lozeczku lezy i nie placze(odpukac). Gada do siebie, albo karuzelki, ale do odlotu jej daleko

Ps. Jak juz w koncu terrorystka zasnie, wrzuce wam zdjecie calej mojej trojki :-) dzs aga z sebkiem trzymali ewe na kolanach :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry