reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
U nas też mały w dzień jada różnie - raz 4h wytrzyma, innym razem chce co godzinę jeść... Już myślałam że to jakieś nienormalne jest że tak często, bo przecież im starszy tym te przerwy powinny być większe, a tu na odwrót. Ale widzę że nie ja jedna tak mam.

Mój spał po kąpieli - 30 minut. A teraz śpi na rączkach, u mnie na klacie, a w łóżeczku nie chce. Brrr...
No i oczywiście puszcza bańki. Do tego liże piąstki od tygodnia. No pychota:-)
Byliśmy u ortopedy, neurologa i wszystko w jak najlepszym porządku:-)
U nas kolki jakby zelżały i przeszły w bolesne bączki i kupy. Takie całodzienne marudy. Ale z dwojga złego wolę już to drugie.
Corin super dzieciaki! Wszystkie śliczne. No i jaka pomoc. Fajnie masz! Mój Łukaszek też dziś pilnował Stasia w wózku pod apteką i nieźle się sprawił:-) Mieliśmy umówione znaki - jak Staś płacze - ręka w górę:-D

Ostatnia edycja:
A u mnie czuwanie na maksa.. Maly lezy w lozeczku, mymla smoka i patrzy na misia z ochronki lozeczka.. no miazga jakas. my mamy oczy na zapalkach a ten normalnie jak pelnia ksiezyca i mlaskanie..

Corin super dzieciaczki :-) kapitalne.

Corin - kiedy moje dzieci tak urosną???? Super razem wyglądają, a swoją drogą - oni blondasy a Ewa ma ciemną czuprynkę? ;-)

basieniak - cudny uśmiech!! :-D

OK..moje dzieci też już śpią, obie.....I jest już 22, a ja ledwo patrzę na oczy i myślę o łóżku.

Dzięki Corin, A no na razie różnica jest wielka ale się rozmyje....
A i moja mała po raz pierwszy jak usnęła po karmieniu po kąpaniu to zamiast spać kilka ładnych godzin albo jak już się budzić to z powodu kolki z wrzaskiem to obudziła się i leży i stęka i co chwilę delikatnie krzyknie... No cóż... Biorę ją na przeczekanie...

reklama
Do góry