reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

marta_only moja w tydzien temu miala ok 2400 wiec tez nic nadzwyczajnego, to nic nie znaczy... to zalezy jak pozniej dzieciaczki przybieraja, jedne moga przybrac 100 na tydzien a inne 250. NIe ma regoly ale wydaje mi sie ze ta waga jak najbardziej porpawna, wezmy pod uwage tez roznice bledu..

ja uciekam, trzymamy kciuki za cesarki,za MIMI i inne brzuchy, nie pamietam ktora jeszcze miala na jutro planowana :zawstydzona/y:
dobrej nocki

reklama
kociatka to tak jak ja:-D Odprawiłam Mężunia do pracy, ale zasnąć już nie potrafię:-)
Na 14 idę do gincia...ciekawe co mi powie;-) Mam nadzieję, że coś w stylu, że lada moment będę rodzić, bo inaczej mnie trafi:wściekła/y:
Bo jeśli znowu mi powie, że główka jest jeszcze wysoko to ze złości będę chodziła po schodach aż padnę i Diduś sam wyskoczy<hahaha>:-D

Ja tez ide do gina Foczusia. I tez mam nadzieje na to samo, inaczej trafi mnie rowniez.... No zobaczymy.

Oby nam sie udalo!

Probowalam zasnac i Qpa

Nie masz wrazenia, ze ten 9 miesiac ciagnie sie jak guma do zucia? Co zrobic, zeby to jakos skrocic???? Chyba pojde dzis na dluuugi spacer:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kociatka mnie też się tak ciągnie i pomału mam dosyć, bo jest mi strasznie ciężko, a przy schylaniu brzuch ciągnie mnie do dołu, co powoduję ból krzyża na następne pół dnia:-D Także nie ma lekko:-D Ja też się wybiorę na spacer...a w sobotę to wyciągnę Męża na zakupy i może jak połażę sobie dość długo to coś zacznie się tam dziać;-)
Miałam wcześniej skurcze i to bardzo częste i dosyć bolesne, ale ustąpiły i teraz żadnego skurcza..nic...trafią mnie już, ale nie poddam się choćbym miała zacząć biegać<hahaha>:-D

Dzień dobry lipcóweczki i szkrabunie :*:*:*:* :-D
No i ja mam pospane ale u mnie to już chleb powszedni :-D:-D
Wow ale wiadomości super,że dziewczyny już mają bąbelki przy sobie !!!
sis może Dawidek chce razem z Miśką moją wyjśc hihi ;-):-D ale dobrze,że wszystko ok jest to najważniejsze :*:*:*
maqnio ojj biedulo aż współczuję Ci tych nerów jak nie przedwczesny poród to teraz przeterminowanie :baffled: ale dwa tyg.trzymać ?? Hmmm kurcze strasznie to długo chociaż mój lekarz też twierdzi,że dwa tyg.ma prawo się kobitka przeterminować :baffled: no cóż natury nie popędzimy i chociaż to strasznie frustrujące myślę,że Różyczka wyjdzie wtedy kiedy będzie gotowa Moniusiu zobaczysz jak Cię na dniach chwyci &&&& :*:*:*:*:-D
mimi &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte ;)
mmarta moja ważyła w 34 i 4 2500g więc chyba Twoja waży dobrze a z resztą te USG też oszukują ;-);-)
kociatka foczusia każda z nas by już chciała,ale nie możemy same zechcieć za pięknie by było cholerka :-D:-D
No i nie pamiętam więcej chorobcia ..buziam wszystkie dziewczyny z rana :*:*:*:*

Hej mamuski, ja tez juz mam po spaniu.
9 miesiac zawsze jest taki dlugi. Trzymam kciuki za dobre wiesci dzis u ginow i za porody (ktos ma cos zaplanowane na dzis?)

Ja juz stracilam nadzieje szybki porod. Raczej rozpakuje sie tego nieszczesnego 22 lipca. Data zupelnie, ale to zupelnie mi sie nie podoba... ;-)

Do tego moje dzieciaki jutro jada nad morze. To bedzie chyba straszna noc dla mnie. Juz sie denerwuje a co dopiero jak beda w trasie....

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek:) Idę poczytać co od wieczora powstało:) Orchi rano dzis jakoś jestes:)
kociatka, Corin , foczusia witajcie:)sporo nas z rana dziśl:) u mnie tez cisza i spokój jedynie jakieś miłe wibracje hehe w nocy ( jakis erotyk mi sie snił::)

Ostatnia edycja:
reklama
sestinka :*:*:* hihi ja wstaję tak codziennie ale nie zawsze od razu mi się chce siąść do komputera :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D ooo eortyki w głowach hahaha a mi znów jakies klony ludzkie się śniły każdy miał swojego :baffled::baffled:
Corin spoko kochana sama nie jesteś z terminem na koniec lipca damy radę lepiej jak urosną na 100% nasze bobaski niż miałyby wykluć się chorowite :*:*:*
To w nocy wyjeżdzają ?? Kurde kawał drogi przed nimi ... ale dobrze będzie wszystko spokojnie Corin musi być dobrze ;)

Ostatnia edycja:
Do góry