reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Konwalianko nie jest to przyjemne ale nie boli za bardzo. Do tego dochodzi stres bo oddalasz się od synka i nawet nie zauważasz ;-)

Jaki wieczór dzisiaj dobrowiadomościowy ;-) Super, że zdrowiutkie dzieci sie rodzą :-)

Alez dziś wiadomości... Dziewczyny jedna po drugiej na porodówkę śmigają. Jaka jestem wredna bo strasznie im zazdroszczę. Ilość cc jednak jest ogromna az nie chce się wierzyć, ze ich az tyle. Kiedyś były sporadycznie robione a odkąd jest usg coraz częściej lekarze starają się uniknąc ryzyka i wolą robić cc

Witam wieczornie!
To worek z dzieciaczkami otworzył się na całego! Gratuluję rozpakowanym mamusiom a ich maleństwa przytulam do serduszka!
Niewiele już chyba mam doczeka ze mną do końca lipca:-(
Ja po wczorajszej wizycie straciłam nadzieję na wcześniejszy poród... wszystko w jak najlepszym porządku, i brak jakichkolwiek oznak. Nawet sobotnia taneczna impreza niczego nie przyspieszyła wbrew dotychczas panującym zasadom:-(
No cóż... istnieją jednak odstępstwa od regół.
Nadzieja jeszcze w oknach, których jeszcze nie myłam:-)

Aha! Córunia wczoraj ważyła 2200. Sądzę że waga prawidłowa, ale wielkoludem przy porodzie nie będzie. Może któraś się orientuje?

Pozdrawiamy!!!

mmarta, moja malutka w 35+3tyg ważyła podobno 2180g, a jak byłam w 38+3 tyg to juz 3100g, więc nigdy nic nie wiadomo:) ale ciekawe na ile ta waga jest prawdziwa:) trzeba troszkę to z przymrużeniem oka brać:)

Uciekam, dobrej nocki

reklama
Gratulacje dla Madzi i Margerity!!!!

13 sztuk dzieciow, 7 chlopcow i 6 dziewczynek, 6 sn i 7 cc jesli dobrze zrozumialam ze te ostatnie to sn.

Maqnio, jaja sobie robia po prostu! 2 tyg po terminie??? Chyba urodzilabym ze zlosci!
Moze ja sie czegos jutro dowiem.... Jade do doktorka jutro. A dzis powiedzialam malzowi, ze na pewno sie nie wywiie:-D

Do góry