reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

No to zdrowko.:-D Ja pije od 5 tyg. i juz mi sie znudzila... Oba imiona mi sie bardzo podobaja. Postaw mezowi ultimatum - dajcie malej dwa imiona, a On niech wybierze, ktore pierwsze.:-D:-p

Kurcze, musze wyjsc z tej kuchni, bo tylko jem i jem!:crazy: Juz sama nie wiem czego sie czepic, nawet bulki wyjelam z zamrazarki:szok: Zebym sie chociaz najadla, a ja ciagle jestem glodna.:wściekła/y: Wrrrr...

Ostatnia edycja:
reklama
emkamek, jedz na zapas kobieto hehe
Ja dodaje do tych liści jeden listek mięty z ogrodu ususzonej:) zupelnie zmienia smak! spróbuj:):)
Moja to dopiero 3 szklanka tej herbatki..bo tylko wieczorkiem mi sie przypomni zawsze...i to nie zawsze:)

Może mi pomożecie... Laura czy Bianka????????

Ostatnia edycja:
Dodi jak dla mnie zdecydowanie Laura - cudnie :-)

A ta herbatka z malin nie jest taka zła - dla mnie to ona prawie smaku nie ma albo jest trochę podobna do słabej zielonej. Ogólnie da się wypić ;-)

Psotka jeśli lekarz nie powiedział, że to źle to widocznie tak nie jest. Nie ma co się martwić. Dzidzia jest zdrowa i trzeba się z tego cieszyć.

Oj, miete w ciazy to ja tez namietnie popijam.:-D Ale mam juz gotowa mieszanke lisci malin i jeszcze jakichs dodtkowych skladnikow, aronii, hibiskusa i czegos tam jeszcze, wiec raczej nic nie dodam. Kiedys probowalam z cytryna, ale nie dalo sie wypic.:-p
Ja staram sie pic regularnie, najpierw co drugi dzien, potem raz dziennie, potem dwa, a teraz dostalam jeszcze od znajomej wyciag z lisci malin w tabletkach (nie zdazyla zuzyc przed porodem:-p). Nie wiem, czy mi to pomoglo przy pierwszym porodzie, ale szybko poszlo i obylo sie bez naciec i pekniec.:tak: Jedna znajoma, ktora tez pila ten napar 2 mies. temu urodzila w 2 godz., a kolejna 2 tyg. temu w 3 godz., wiec cos w tym musi byc...;-)

Ja bym dala Laura Bianka ;-)

psota, czym tu się martwić..przecież dobre wieści otrzymałaś, czy lekarz coś powiedział o tej kości? wzbudziło w nim to jakieś wątpliwości? Mj mały niemal wogóle nie urósł, główka taka jak miesiąc temu.. zresztą to wszystko jest poglądowe i nie ma co sie stresować:)

Dodi, oba imiona mi się podobają i może warto póki co zostawić je oba, a jak się mała urodzi zobaczysz, które do niej lepiej pasuje? Zresztą przypasuj imię do nazwiska i sama zobaczysz które ładniej się "komponuje".. popatrz na zdrobnienia, to tez pomaga.. szczerze, tez miałabym problem i czekała na znak od małej jakie woli :-D

kurde a ja znowu mam skurcze, ale nieregularne.. raz co 10min raz co 20min.. mój P mówi żebym nie szła spać, bo znowu przejdą - hehe:-) i jeszcze mówi, abym czasem między 7 a 8 nie chciała jechać, bo korki- ech

Tak zamierzam zrobić, jak się urodzi to wybiore któreś z tych imion:) ale ciężka sprawa z tym będzie hehe, ale nie powiem...denerwuje mnie już to niezdecydowanie...każdy w kolo pyta jak mała sie będzie nazywać, a jak mówię, że jeszcze nie wiem to nie wierzą, albo wymyślaja ktore im się podoba...a ja mam gdzieś zdanie kogoś...sami chcemy wybrać.. nawet już nie mowię, jakie mam typy..bo zaraz jest...yyyyyy to mi się nie podoba, a to takie a to siakie...zaraz mnie to denerwuje..
wolę juz spytac was o zdanie:):)

emkamek, ja mam same liście malin, też z ogrodu sama ususzyłam..więc smaku to ona nie maja za dobrego:)
Jak mówisz ze miałaś łatwy porod to od dziś zaczynam pić tego więcej hehe

Ostatnia edycja:
Dosus ja tez jestem za Laura:)

Ja tez mialam problem z imieniem wybralam Gracjan ale skojarzylam ze ostatnie 3 litery to imie mojego meza i problem sie pojawil:/ moj nei chcial zmieniac ale w ostatecznosci wybralismy Igor ale jakos ciezko mi sie z tym oswoic ale juz nie mieszam zostaje Igorek a na drugie po zmarlym wujku bedzie mial Dawid (tez z drugiego)...
U mnie jakos w rodzinie babki wybieraly imiona nam i az mnie to denerwuje bo wszyscy mamy na A ja Anna Danuta ten co niezyje Albert Dawid a najmlodszy Arkadiusz Łukasz...

Psotka napewno wszystko z malenstwem ok jak nic lekarz nie mowil:)

Zorah super ze juz w domku oby to nie byly kolki :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry