reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Anulka, ja tez jak leżę w łozeczku juz sama, to czasami czytam stare meski od małża:) tyle, że dla mnie sa one źródłem takiej większej siły:) ja juz nie płaczę....odzwyczaiłam się..

Magia, no właśnie to sa przeciez podstawy higieny! nie wiem jak można o tym nie pamietać,a lbo nie wiedziec:) ja tam myje wszystko, a najbardziej to co kupię w sklepie i wiem, że ktoś inny mógł dotykać (np owoce, warzywa to każdy najpierw obłapuje zanim wybierze te najdorodniejsze haha)
Kiedyś za młodu zdarzało mi się tylko zjeść coś takiego prosto z krzaczka czy grządki, ale tylko od mamy z ogródka:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie wieczornie...

Tez mam manie czystych rak, kiedys policze ile razy dziennie je myje:-D Ale efekt taki, ze mam mega przesuszona skore i nic nie pomaga...:baffled: Ja w publicznych toaletach nie uzywam papieru, tylko swoich chusteczek, a jak juz musze, to zawsze najpierw sporo go rozwijam i wyrzucam;-) No i wkurza mnie niesamowicie, jak ktos przychodzi do nas i nie opuszcza deski sedesowej, po czym spuszcza wode...:baffled::baffled::baffled::baffled::angry:

Moj mlody dal mi dzis niezle w kosc, teraz od 2 godz. siedze i ryczec mi sie chce z tej bezsilnosci...:-:)-:)-( Dobrze, ze Z. niedlugo wraca...

emkamek, jakbym siebie widziała.... nie nawidze papieru toaletowego w kibelkach publicznych.. też rozwijam poł kilometra jeśli nie mam swoich chusteczek:):) a deska to tez moje zboczenie, po co rozsiewać zarazki na całą toaletę ble.. i jak ktoś nie spuszcza jej, to poprostu zwracam uwage heh

a myslalam że tylko ja mam takie schizy jeśli chodzi o zarazki..

małż ma jeszcze jedno zbocznie... nie nawidzi okruszków hehe, za to ogólny chaos w domu mu nie przeszkadza:) bałagan może byc, byle nie brud hehe

Ostatnia edycja:
Ja sie chyba poloze laseczki bo cos maly mi dokucza... moze za dlugo siedze i chce sie rozciagnac ale zanim pojde musze to nagrac;)

wiedzialam ze jak zaczne nagrywac to przestanie :/

A moze to nie zadne schizy, tylko norma, bo przeciez te nasze wstrety maja jakies swoje racjonalne uzasadanienie.;-)

Ok, zmykam kobitki, dobranoc...

dobrywieczór, Wy zmykacie a ja zaglądam dopiero od rana. Taki towarzyski dzień dziś miałam:)
Ja poza wiciem gniazda zwiększyłam manię higieny też. Wycieram, przemywam, kupiłam teraz mydło Carex i dodatkowo żel antyb. zeby był pod ręka jak mała się zjawi na świecie. Wymyłam pralkę ( tzn pojemnik gdzie się wsypuje proszki), wszystko za szafkami w kuchni, kaloryfery i jeszcze na pewno coś znajdę. heheh

sestina, ja mydła carex uzywam juz dłuzszy czas, pojemnik od pralki tez wymyłam zanim wstawiłam pranko dla mełej :) i powywalałam stare przyprawy, kisiele, sosy w proszku, wymiotłam z szafek kupe rzeczy hehe

reklama
dodi hehe dokładnie:) przed praniami małej szorowałam tę pralkę:) nawet pranie puste na 90 nastawiłam. Ale czuję ,że tak powinnam zrobić i już.Czy ktoś to uważa za przesade czy nie.

Do góry