reklama
A
Anulka198424
Gość
Magia nie strasz!!bo z tego wszytskiego mi sie akcja porodowa zacznie a mam czekac na mojego no :/
dodi_misia
Fanka BB :)
Magia, no co za skurczybyki wstrętne.. pogoń je i nie stresuj ciężarówek hah
Corin
Mama Trójki :)
Magia kładź się i zrelaksuj. Muszą przejść.
Moje dzieciaki wlaśnie się bawią z Ewą. Pukają jej po brzuchu, albo delikatnie naciskają w różnych miejscach brzucha, a potem mają radochę jak w danym miejscu malutka wyciska nóżkę i rośnie bula
Uciekam dziewczyny pod prysznic i do wyrka. Spokojnej nocy i do zobaczenia jutro w komplecie ;-)
Moje dzieciaki wlaśnie się bawią z Ewą. Pukają jej po brzuchu, albo delikatnie naciskają w różnych miejscach brzucha, a potem mają radochę jak w danym miejscu malutka wyciska nóżkę i rośnie bula
Uciekam dziewczyny pod prysznic i do wyrka. Spokojnej nocy i do zobaczenia jutro w komplecie ;-)
A
Anulka198424
Gość
Magia <nunu> nie wolno tak
Corin tez tak lubie moj tez tak sie bawil nieraz z malym
Corin tez tak lubie moj tez tak sie bawil nieraz z malym
dodi_misia
Fanka BB :)
Magia, powiem tak....... no trudno, NAJWYŻEJ URODZISZ tak to sie przeważnie kończy ale lepiej trzymaj sie kolejki, bo cieżarówki ostatnio coś nerwowe haha ;-)
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
ja tez mam taki plan.. ale jak sie skończy..hmm..zobaczymyAnulka, powiem Ci ze chcialam miec jedno dziecko po drugim, tak zeby byly max 2 lata roznicy, a najlepiej mniej, ale im dluzej chodze w ciazy tym bardziej odechciewa mi sie kolejnej
Magia, ja Cię proszę, nie wyłamuj się a jak bolesne są te skurcze? mnie dzisiaj też kilka takich wzieło..ale przeszło.. teraz sporo leci tej brunatnej wydzieliny, więc zaraz pod prysznic
ja mam dzisiaj taki wewnętrzny niepokój.. nie umiem go opisać, ale mam wrażenie, że coś się wydarzy.. macie coś takiego też?