KWEJK.pl - kawa hahaha to mi przypomina sytuacje jaka opowiadala szwagierka, ze narzekala ze jej facet sie nie udziela przy dziecku, ze nic nie robi itd, ale dala mu szanse, zostawila go raz z malym, naszykowala wode z butelki, butelke i mleko w proszku, powiedziala jakie proporcje i wyszla... przychodzi do domu a woda z butelki nie tknieta... co sie okazalo? ze szanowny malzonek pomieszal mleko z woda z kranu a pozniej sie dziwia ze ich do dziecka nie dopuszczamy ahah
reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
ja też wezmę na wszelki wielki szlafrok taki cieniutki atłasowy mocny róż, ale czy będę go zakładać , no cóż zobaczymy. Wiecie że po CC nie zakładałam wogóle w szpitalu łapci? Byłam taka słaba że jak założyłam je to od razu słabo mi się robiło jak do zemdlenia więc kuśtykałam na boso, niektórzy pomyśleli że laska sfizowała ale co tam licyła się tylko wtedy mój konfort ;-)
Wisieńka
Fanka BB :)
Kapcie kupiłam takie za 6 zł bo potem je wyrzucę
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
wisienko dobrze zrobiłaś lepszych nie potrzeba ;-)
psotka dobranoc
Ja też już zmykam, do juterka papa :-)
psotka dobranoc
Ja też już zmykam, do juterka papa :-)
Corin
Mama Trójki :)
moja sister kupiła mi na urodzinki różowy w białe kropkiNie wiem skąd jej przyszła do głowy ta kolorystyka , będę jak muchomorek
Mialam kiedys taka pilke, hahaha
A ja wlasnie umylam wlosy.... Peelingiem do ciala. Te granulki bede wydlubywac chyba jeszcze przez tydzien...
Ja dzis kupilam w ciuchu szlafrok, nowy jeszcze z metka. Satynowy za 15 zeta :-)
Ostatnia edycja:
Wisieńka
Fanka BB :)
corin to okazja , ze hohoPiłkę mówisz, no w sumie przypominam trochę
Ja tez idę do łózia dobrejnocki
Ja tez idę do łózia dobrejnocki
lepsze to niz umyc zeby kremem do goleniaA ja wlasnie umylam wlosy.... Peelingiem do ciala. Te granulki bede wydlubywac chyba jeszcze przez tydzien...
A
Anulka198424
Gość
cio tu taka cisza??pospaly sie wszystkie ciezaroweczki???
reklama
Hej kobitki
wpadlam tylko na moment, bo mialam dzis kiepski dzien. Po powrocie ze szpitala zaczely mi sie regularne skurcze, najpierw co 10, pozniej co 6 min., ale na szczescie nospa i lezenie to uspokoily, choc nieregularne skurcze mam nadal. Ale co sie strachu najadlam, to moje...:-( W dodatku malo pije, a biegam siku co 15 min.
Na wizycie dowiedzialam sie, ze cisnienie mam ok, siuski i krew tez, tylko cukier ponizej normy. Fifi jest juz bardzo nisko, gotowy do akcji, serduszko silne - 150 uderzen na min. Mam sie bardzo oszczedzac i duzo lezec... Tylko jak przy niezmordowanym dwulatku???? Kurcze, ja chce chodzic w dwupaku co najmniej do 38 tyg.
Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze. Sciskam mocno i zycze spokojnej nocy!
wpadlam tylko na moment, bo mialam dzis kiepski dzien. Po powrocie ze szpitala zaczely mi sie regularne skurcze, najpierw co 10, pozniej co 6 min., ale na szczescie nospa i lezenie to uspokoily, choc nieregularne skurcze mam nadal. Ale co sie strachu najadlam, to moje...:-( W dodatku malo pije, a biegam siku co 15 min.
Na wizycie dowiedzialam sie, ze cisnienie mam ok, siuski i krew tez, tylko cukier ponizej normy. Fifi jest juz bardzo nisko, gotowy do akcji, serduszko silne - 150 uderzen na min. Mam sie bardzo oszczedzac i duzo lezec... Tylko jak przy niezmordowanym dwulatku???? Kurcze, ja chce chodzic w dwupaku co najmniej do 38 tyg.
Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze. Sciskam mocno i zycze spokojnej nocy!