reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

KWEJK.pl - kawa hahaha to mi przypomina sytuacje jaka opowiadala szwagierka, ze narzekala ze jej facet sie nie udziela przy dziecku, ze nic nie robi itd, ale dala mu szanse, zostawila go raz z malym, naszykowala wode z butelki, butelke i mleko w proszku, powiedziala jakie proporcje i wyszla... przychodzi do domu a woda z butelki nie tknieta... co sie okazalo? ze szanowny malzonek pomieszal mleko z woda z kranu :-D :-D :-D a pozniej sie dziwia ze ich do dziecka nie dopuszczamy :-D ahah

reklama
ja też wezmę na wszelki wielki szlafrok taki cieniutki atłasowy mocny róż, ale czy będę go zakładać , no cóż zobaczymy. Wiecie że po CC nie zakładałam wogóle w szpitalu łapci? Byłam taka słaba że jak założyłam je to od razu słabo mi się robiło jak do zemdlenia więc kuśtykałam na boso, niektórzy pomyśleli że laska sfizowała ale co tam licyła się tylko wtedy mój konfort ;-)

moja sister kupiła mi na urodzinki różowy w białe kropki:-DNie wiem skąd jej przyszła do głowy ta kolorystyka , będę jak muchomorek

Mialam kiedys taka pilke, hahaha

A ja wlasnie umylam wlosy.... Peelingiem do ciala. Te granulki bede wydlubywac chyba jeszcze przez tydzien...

Ja dzis kupilam w ciuchu szlafrok, nowy jeszcze z metka. Satynowy za 15 zeta :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobitki

wpadlam tylko na moment, bo mialam dzis kiepski dzien. Po powrocie ze szpitala zaczely mi sie regularne skurcze, najpierw co 10, pozniej co 6 min., ale na szczescie nospa i lezenie to uspokoily, choc nieregularne skurcze mam nadal. Ale co sie strachu najadlam, to moje...:-( W dodatku malo pije, a biegam siku co 15 min.:baffled:
Na wizycie dowiedzialam sie, ze cisnienie mam ok, siuski i krew tez, tylko cukier ponizej normy.:confused: Fifi jest juz bardzo nisko, gotowy do akcji, serduszko silne - 150 uderzen na min. Mam sie bardzo oszczedzac i duzo lezec... Tylko jak przy niezmordowanym dwulatku???? Kurcze, ja chce chodzic w dwupaku co najmniej do 38 tyg.:wściekła/y:

Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze. Sciskam mocno i zycze spokojnej nocy!

Do góry