reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Emkamek trzymaj sie w tym dwupaczku jak najdluzej kochana masz jeszcze czas :* w miare mozliwosci odpoczywaj jak najwiecej moze popros kogos o pomoc w opiece przy malym...

reklama
ja też jeszcze nie śpię, ale może się położę.. tak mi dokucza ten ciągły ból miesiączkowy.. wytrzymać się nie da.. i mały mi jakoś tak leży, że prawa noga mi drętwieje.. no to się poskarżyłam i już mi lepiej :-D

miłej nocki szkrabki

Hej roobaki:)

Ja dziś troszkę późnawo znowu:) widze, że się trzymacie wszystkie w dwupaczku:)

Dzwoniłam do babki od łozeczka i mówiła, że w poniedziałek na 100% bedę je miała w domku, więc oki:) byle do poniedziałku hah

o widze dodus ze nie tylko ja buszuje o tej porze wyspalam sie ciekawe co teraz bede robic:/

Musze sie polozyc bo dokucza mi ten bol miesiaczkowy:/ moze przy okazji usne...

Dobranoc dwupaczki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i poszły sobie wszystkie:):)

Wisienka, no coś ty 6zł, takie drogie kapcie kupiłaś????:szok: ja tam za 3,90 kupiłam hahahha :-D;-)

Corin, no teściowa dobra!! jednak potrafi rozweselić haha

Anulka, ja sie dziś poożyłam jeszcze o 11.30 i spałam prawie do 14 :)

mailuj, powiem co coś w sekrecie, ale ciiii, dobra???

Eee tam, to zacznę spiewać sama:):)

WISIENKO STOO LAAT, STOO LAAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM..... STOO LAT, STOO LAAT......

A mailuj najwyżej dośpiewa do końca:):)

teraz moge spokojnie isć spac:):)

Ostatnia edycja:
Ja też, ja też!!!!!!

Niech żyje nam! Wisienko.. wszystkiego co najlepsze.. wyzbycia się wszelkich trosk i radości z każdego dnia..

Ja widzę, że dla odmiany pierwsza dzisiaj.. wogóle spać nie mogłam.. teraz jem śniadanko.. pogoda kiepska - zimno..brr..ale chociaż upałów nie ma :) no a mnie napisał Pan, że pościel wysłana i biustonosze też, wiec jak przyjdą młody może już wychodzić :-)

reklama
dzień dobry:) lipcóweczki,
100 lat Wisieńka!!! albo 200 a co będę Ci żąłowac;)
Wczoraj kilka h zajęłó doprowadzanie sypialnio-dziecięcego do ładu. Ze starych mebli została tylko nasza komoda sosnowa. Prawie gotowe. jeszcze dziś wykończenia, lampki, srutki, prutki i takie tam:) ale ciesze się:)
Corin spisuj dla potomnych teksty teściowej:)
konwalianka ja tam się ciesz eże chłodniej- wczoraj jeszcze jak byłam u fryzjera to myslałam że się rozpłynę. Poprosiłam o mysie głowy w chłodnej wodzie a układałam i włosy przy chłodnym strumieniu suszarki:) Dziś pogoda błogaa........ale podobno tylko u nas w centrum- także łąpiemy się obie;)

Ostatnia edycja:
Do góry