reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

emka to poproszę twoją wersję podba mi się - raz a dobrze i z głowy:-D żebym tylko prawdziwych nie przegapiła, ale to chyba się nie da...:-) a ty się nie przejmuj jakimś tam cellulitem tylko dumnie brzuchol prezentuj, a reszta niech się gapi gdzie chce, to ich sprawa
co mają powiedzieć miliony kobiet, które nie są w ciąży a mają cellulit? całe życie się nie kąpać;-)?

ania myślę, że w 2 częściowy dużo łatwiej i wygodniej się zmieścić, ja nie mam, bo u mnie prawie zawsze wyjście na basen=złapanie jakiejś infekcji, więc w ciąży nawet nie próbuję...:-(

reklama
Emka ladne te Twoje stroje, szczegolnie ten rozowy przypadl mi do gustu tylko szkoda ze rozowy:p nie moj kolor. Ale kroj ma bardzo fajny. Ja jakos bym sie teraz nie czula chyba w stroju kapielowym... Chociaz w te upaly to bardzo kuszace:tak: Ale chyba bym musiala powybijac ludzi zeby sie na mnie nie gapili:-p Nie lubie byc w centrum zainteresowania.

Pippi ja sobie nie wyobrazam kupowac jednoczesciowego stroju. Nie ubralabym go bo jest niewygodny na upaly i brzuszek by obciskal niepotrzebnie, a pozniej po ciazy co zrobic z takim worem? bo wiadomo ze przez duzy brzuch tzreba kupic wiekszy rozmiar :/ ja tam gustuje w 2 czesciowych i koniecznie musi miec niskie majteczki bo jak nie to nie kupie :-p

a co do skurczy to nie wiem, sa i tacy ktorzy czekaja dosc dlugo bo mysla ze to to nie to a pozniej na gwalt do szpitala bo dziecko prawie wychodzi :-D heheh ja tam bede na zimne dmuchac, wole jechac 5 razy i zeby mnie do domu wrocili niz przyjechac za pozno :-D

a ci ktorzy nie sa w ciazy a maja celulit to tez moga uzywac mojej metody recznikowej :-D

Aniaa on nie jest rozowy, to jest taki mocny pomarancz, tzn miedzy pomarancza a czerwienia. W zyciu nie kupilabym rozowego stroju do kapieli :-D a ten kolor ladnie sie prezentuje z opalenizna ^^ ktora bede miala w niedlugim czasie :-) oczywiscie nie lezac plackiem na sloncu, ale na basenie odkrytym nie ma szans za unikniecie slonca :-)
ania nie marudz tylko lec kupic stroj i wylaz na basen, przyjemne z pozytecznym!!!

Mimi a dlaczego bys nie wyszla z 2 czesciowym??? przeciez ladnie wygladasz !

a ja dzisiaj melona wciagam , bo po arbuza pojde dopiero po siescie ok 17:30. Tez dobry ale jednak wole arbuza :-D

Ostatnia edycja:
em-ka ja też jakbym miała wybierać zdecydowanie wolałabym 2-częściowy ze względu na wygodę, poza tym bardziej mi się podobają
przecież ciąża to nie wstyd, żeby brzuch chować
tylko się dobrze nasmaruj filtrem, bo opalanie w naszym stanie jest ryzykowne - ja chętnie bym się wystawiła na słoneczko trochę ale boję się tych plam:baffled: odbiję sobie na spacerkach z małą :-)

Hej dziewczyny, mam pytanko. Byłam właśnie u położnej i mi powiedziała, że mój maluszek już jest ułożony do porodu i główkę ma w kanale... A ja przecież mam jeszcze 6 tyg!!!! :szok: powiedziała, że mam się nie stresować ale gdyby mi "przypadkiem" wody odeszły to mam wsiąść w samochód i przyjechać do szpitala... Dziwi mnie to bo nawet skurczy jeszcze nie mam jak niektóre, tych BH... I brzuch mi nie opadł.... Chciałam się trochę dowiedzieć kiedy dzidzia powinna się ułożyć z internetu ale tam pisze, ze w każdej chwili może się przekręcić. Więc sama nie wiem co myśleć. Czy wasze maleństwa też już przekręcone są?

Taa jasne ładnie wyglądam,chyba ładny słoń,ja się nie piszę na basen czy plażę w ten gorąc i jestem przeciwna odsłonietemu brzuchowi w upał w 8 miesiącu ciąży,nie wiem jakoś mi to nie idzie w parze,w ogóle wystawianie brzucha na słońce w 8 miesiącu to duża odwaga,mnie lekarz np powiedział,ze jest to zabronione i żebym się nie ważyła na plażę ganiać.

aaalexaaandraaa moja mała już od conajmniej 5 tygodni jest ułożona główką w dół i nie masz się czym martwić, a wręcz przeciwnie - cieszyć się, że jest dobrze ułożona bo przy złym ułożeniu trzeba robić cc. Mój mąż też się zdziwił, jak w 29tc lekarz powiedział, że jest główką w dół, ale podobno tak nawet jest maleństwu najwygodniej. Więc nic tylko się cieszyć i oby już tak zostało:)

alexandra moja mała główką w dół "siedzi" już od 26 tygodnia co najmniej:-) to najlepsza pozycja, więc nie masz się czym martwić
nie wiem dokładnie co znaczy, że jest w kanale rodnym, może to chodzi o to, że już zaczęła się główką tam wpychać? ale jeśli z szyjką masz wszysttko ok i skurczy nie masz to chyba nie ma powodu do niepokoju...

reklama
mimi ja opalac sie nie bede, nie bede tez lecec plackiem na sloncu ale nikt mi nie powie ze na basen nie mozna chodzic jesli sie nie ma zadnych problemow w ciazy, a jak na sekunde mi slonko zobaczy brzuch to tez nic wielkiego sie nie stanie. Gdybym miala unikac slonca to w ogole musialabym siedziec w domu. Mam zamiar korzystac z basenu ile tylko bede mogla...

alexandra moja tez jest ulozona glowa w dol od jakiegos czasu. To zalezy od dzieciatka, niektore sa tal ulozone od samego poczatku a inne przekrecaja sie pozniej i nie ma na to regoly. Nie przejmuj sie, 6 tyg to nie duzo a to ulozenie o niczym nie swiadczy...

Do góry