reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Iwonuś26 chcialam poczekac na efekt koncowy i wtedy bym wam pokazala,ale jak nalegacie to wieczorkiem wstawie, teraz uciekam szykowac sie na angielski a potem n basenik.

MADZIA nie chce o tym myslec co by bylo na basenie.:-) ale i tak spalilam buraka. Szykowalam sie na ten basen, depilacja nog, no i oczywscie wypadalo by wydepilowac sie miedzy nogami, przynajmniej tak aby nie bylo widac. Ja uchachana, juz po depilcji zetak szybko mi poszlo, ubralam sie i pojechalismy na basen. z szatni do basenu jest kawalek no i mijalam sie z ludzmi (wiecej mezczyzn niz kobiet),ale nic wchodze do tej wody i tak sie pluskam przez godz. wychodzac z wody moj malz do mnie z haselkiem "kochanie ale masz sexi busz miedzy nogami". ah ta pamiec w ciazy.
boszzeeee pisikałam się ........:-):-)

wydrusia u nas po nocnych skurczach spokój i cisza. Za to zachciany mam masakryczne.
maqnio mi troche pomaga moczenie w chłodnej wodzie
Dziewczyny zapraszam za pół godziny na cisto z truskawkami juz je czuję z piekarnika, mniam

Silwia hahahhahaha no wiesz, trza bylo powiedziec mezowi ze jakby jemu pol metrowy brzuch przyslanial widoki to tez by sie zapomnial ogolic :-D

COrin racja racja, jak mi cos ktos powie to od razu powiem ze ja dyskutowac nie bede tylko zadzwonie na policje i zobaczymy kto ma racje w tej kwestii..CIsnienie mi podniosly najpierw psy a pozniej glupia wlascicielka. Matkoooooooooooo :wściekła/y:
Corin i gratulacje przeprowadzki do innej sypialni :-) ale wam fajnie ^^

Hanami napisze ci moj numer gg na FB to sie zgadamy na jutro. Tylko nie za pozno bo po nocy nie chce wracac z Madrytu, kto wie jakie debile chodza po swiecie :-D
super wozeczek i lezaczek, no to powoli zamyka sie liste dla maluszka ^^ oh ;-D

Ja dopiero teraz siadlam sobie na tylku spokojnie bo od 11 sprzatalam mieszkanie i tak sie spocilam przy tym ze musialam wziac prysznic :-D ja to jak zaczne to juz skonczyc nie umiem, a tak zglodnialam przez to ze zjadlabym konia z kopytami...

u nas za ok 2 tyg otwieraja baseny odkryte, zakupilam sobie stroje kapielowe wiec bede chodzic kazdego dnia, opalac sie nie bede ale kolorku moze troszke zlapie w miedzy czasie :-D aleeeeee fajnieeee ^^ boje sie tylko wyjsc z tym moim celulitem, pocieszam sie jedynie tym ze moze ludzie zrozumieja ze to ze mam tak przez ciaze??? :-D

Hej Kochane.Właśnie wróciłam z przychodni,(nielada wyczynowa podróż w 32 stopniowym upale,na szczęście autobusem z klimą:)zbadali mi ciśnienie,za 1 szym razem było podwyższone,po 10 min normalne,pytałam położnych co zrobić w sytuacji tego strajku,powiedziały,ze obserwować,jak tylko źle się poczuję,będzie mi słabo,jechać na ip i nie mogą mnie nie przyjąć w takim wypadku nawet jak jest strajk,kazały poczekać do wyznaczonej daty,chyba,ze wczesniej coś się będzie działo natychmiast do nich dzwonić i powiedzą co i jak.Zapisałam się też do ginka w przyszłym tyg choć w piekielnym centrum obsługi powiedzieli,ze termin za 2 tyg,kobitki jednak zapisały mnie na środę i powiedziały,ze w centrum obsługi pracują matoły i by tam nie dzwonić bo szkoda się denerwować.Rozjaśniły mi w głowie co jak w razie skurczów czy bóli.Te skurcze które teraz niektóre z nas mają to skurcze Braxtona Hicksa napewno i lekarza trzeba na wizycie o tym poinformować.Lekarz powinien dać skier,na usg i monitoring płodu-w Pl to chyba ktg jak się nie mylę:(także wyprawa udana,przyszłam zdyszana,spocona ale ważne,ze wszystko pozytywnie:)

mimi to super że wizyta udana i pretrwałaś ten upał :-)
kurczę dobrze rozumiem, że Anulka, że zostaje w szpitalu? mam nadzieję, że tylko kontrolnie...

ja tam tych skurczy w ogóle nie czuję, nie widzę, czy to możliwe, że nie będę miała przepowiadających?

Mimi, super, że tyle się dowiedziałaś..... współczuję upałów - u nas dziś lekkie ochłodzenie, choć nie wiem, jak jest na dworzu....

Wisienka, ja chcę ciasto!!! Bardzo, bardzo!!!

Emka, nie przejmuj się tym celulitem i tak każdy będzie na brzuszek patrzył, więc zanim na uda zjedzie, to Ciebie już dawno nie będzie.... :)

balkan a ja mysle ze obiore taktyke recznikowa :-D do basenu bede miala recznik na pasie a przed samym wejsciem go zdejme :-D pozniej po wyjsciu zaloze na pas i zdejme jak juz sie poloze na trawce ahahha takim sposobem nikt rzeczywiscie nie bedzie patrzyl na moje uda i tylek z celulitem :rofl2::cool2:

mimi to dobrze ze ci to wytlumaczyli. tak jak ja ci mowilam, ze w razie potrzeby nikt ci nie moze odmowic pomocy.

Pippi ciebie sieknie raz a dobrze :-D hahaha nie no musisz miec te przepowiadajace ale to chyba pozniej :-) jeszcze jest czas ^^

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a macie stroje kapielowe dwuczesciowe? Bo mi sie tez marzy albo basen, albo jeziorko ale jakos nie moge sie zabrac za kupowanie stroju... A w stary nie ma szans zebym sie zmiescila:/

reklama
Aniaa ja kupilam w primarku za grosze, dol taki jak zawsze ale gore musialam wziac wieksza bo mnie moj stary rozmiar uciskal. Ja w swoj stary tez nie wchodze, za ciasny na mnie a gora to juz totalnie!!
Zobacz, o takie kupilam :

Załączniki

• CIMG0683.jpg
    CIMG0683.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 31
  • CIMG0684.jpg
    CIMG0684.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 32
Do góry