reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny. Upał nieziemski ale nogi po nocy były w porządku i teraz mniej bolą. Zjadłam obiadek i pjję koktajl z truskawek. Mała kopie dziś energicznie, pewnie po porannym spacerku po w/w truskawki na osiedlowy Ryneczek.
Byłam tez w hurtowni kosmetycznej i zakupiłam podpaski wielgachne, wkładki do biustonosza, chusteczki odświeżające, patyczki dla niemowląt- przydadzą się do pepka pewnie, chusteczki pampers bo była promocja i kilka cudów nauki ty[u mydełko odplamiające, magiczne ściereczki, płatki oczyszczające pory dla Macka(chyba nie bedzie chciał ale mu podsunę-nastolatek):-D Teraz Paweł pojechał już do pracy a ja mam ochotę na spanie i chyba się skuszę.......
Corin dobrze, ze ci przeszło
Emka no ja takich ludzi, pseudo- własciciel pieska a kupa na trawniku i zwierze lata samopas to bym pozbawiła opieki nad zwierzętami, gnoje no!!!!!!!!!!!!
balkan aparcik tera ważna sparawa:tak:
Miłego dnia wszystkim brzuchatkom

reklama
Emka, super jutro mozemy sie spotkac w koncu! Zgadamy sie na fb ok?
Co do tego babsztyla w parku, to faktycznie ja bym ubila, Corin swietny tekst, fktycznie oni maja obowiazek trzymac te psiska na smyczy i babsztyl nie mial racji absolutnie, poza tym z kobieta w ciazy sie nie dyskutuje. uhhhh.....mi tez ostatnio jakos wszyscy wkurzaja, chyba za duzo ludzi jest w Madrycie i po prostu nie da sie spokojnie przejsc po ulicy...

Silwia
, no to fajnie ze we Wloszech tez sie dolaczyli, najwyzszy czas aby cos zmienic w tym ustroju bo tak to sie tylko szerzy bida a bogaci sie bogaca... Tutaj jest spokojnie, to nie tyle manifestacje co pacyfistyczne okupowanie glownego placu, i domaganie sie zmian, ludzie sa juz wypaleni!

Maqnio! Hej, co tam u Was! Wciaz lezysz czy mozesz odrobinke sie ruszac...?

Wrzucam fotke wozka ktory kupilismy, jedyna wade jaka ma to maly koszyk na rzeczy...no ale reszta super, wiec ok. A na dodatek byla oferta - 80 eur mniej (a tutaj wozki sa cholernie drogie jakos....)
wozek.jpg

I jeszcze kupilismy, z drugiej reki, prawie za darmo, taki bujaczek z wibracjami Fisher Price:

bujaczek.jpg

Jeszcze tylko lozeczko!

Hej Kochane ja tylko na chwile wróciłam właśnie z Jarocina... Mąż ma do zrobienia mase badań ;/ jedne w Poznaniu drugie w Bydgoszczy a i jeszcze kilka szczepionek(ok.30) w Krakowie gdzie tylko 6 za jednym razem może dostać ;/ żal po prostu...a czas do 16 czerwca ;/ w odpowiednim wątku przekazałam wiadomośc od Anulki z wyrka szpitalnego. Moje skurcze się niestety powtarzają ale nieregularnie...

Iwonuś26 chcialam poczekac na efekt koncowy i wtedy bym wam pokazala,ale jak nalegacie to wieczorkiem wstawie, teraz uciekam szykowac sie na angielski a potem n basenik.

MADZIA nie chce o tym myslec co by bylo na basenie.:-) ale i tak spalilam buraka. Szykowalam sie na ten basen, depilacja nog, no i oczywscie wypadalo by wydepilowac sie miedzy nogami, przynajmniej tak aby nie bylo widac. Ja uchachana, juz po depilcji zetak szybko mi poszlo, ubralam sie i pojechalismy na basen. z szatni do basenu jest kawalek no i mijalam sie z ludzmi (wiecej mezczyzn niz kobiet),ale nic wchodze do tej wody i tak sie pluskam przez godz. wychodzac z wody moj malz do mnie z haselkiem "kochanie ale masz sexi busz miedzy nogami". ah ta pamiec w ciazy.

a ja dzis pochodzilam troche..po domku tralala:-)..tak wiem...mam sie czym chwalic:)
hanami jak widac w poprzedniej linijce troche zacynam sie kochana ruszac, jestem spokojna, bo nawet gdyby Rózia chciala wychodzic to powinna sobie poradzic, takze pierwsze kroczki zaczynam stawiac - dzieki:) Wózeczek sliczny a bujaczek mamy podobny tez z fisher'a z wibracjami, tylko tam potrzeba baterie o takim dziwnym ksztalcie:)
em_ka na nastepny spacer bierz D. moze przemowi do rozumu debilom!
pipi super, ze prawcie cala wyprawka skompletowana!!
silwia basen..eh..moje marzenie:)wisienka tez poszalalas z zakupami, ale jak wyszlas z domku to znaczy ze samopoczucie lepsze:) super!!
sis:* dostalas wczoraj moja wiaodmosc na gadu??? buziaki na mily dzien:*
balkan wow tos poszalala kobitko!! tez chce takie mini spa!!

maqnio a lepsze, nawet bardzo mnie nie mdli, tylko łapy znów puchną ale co tam. W nocy miałam mały alarm skurczowy ale przeszło.:-)
Dobrze, ze u Anulki w porządku
wydrusia ważne, ze nieregularne

reklama
Do góry