reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzieki za odpowiedzi laski. Gon1a ja bylam tydz temu z szyjką ok. A na usg się umówil ze mną wlaśnie 18 kwietnia.... zeby zobaczyć.... ja nie mam co wizytę usg i jestem ciekawa czy to moję ostatnie czy jeszcze jakieś bedzie...... i znów 180zl pojdzie,..... ale ważne zdrowie maluszka.... i ma ponoć sprwadzac czy lożysko pewni dobrze swoją funkcję.... itp. Ech to jeszcze 3 tyg czekania.... zeby zobaczyć. Zazdroszczę WAM co macie usg co wizytę ech... Gon1a zapomialam spytać o szkolę rodzenia... wlaśnie se przypomnialam.....

świetne te śpiochy. Moi faworyci to: ja tu rządzę, jak ja nie śpię to nikt nie śpi i siedziałem 9 miesiecy :-D Rewelacja.

A ja chyba wezmę i se strzelę. Córa wróciła ze szkoły miałcząca i płacząca. Odrobiła zadanie domowe płacząc. W końcu się wkurzyłam i powiedzialam że ma iśc do siebie i wrócić jak się juz wypłacze i dopiero wtedy bedę ja uczyła tabliczki mnożenia. Poszla.
Czekam az wroci i czekam a jej nie ma. Pewna ze Młoda gra na komputerze wchodzę do niej do pokoju a ta śpi na podłodze. Obudziłam ja. Ta zaraz w płacz - momentalnie i pyta czy moze się połozyć. Pozwolilam jej i śpi juz druga godzinę.
Powiem wam, ze to oznacza tylko jedno. Wstanie na 100% z gorączką.

reklama
Do góry