reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mój Marcin, na samym początku ciąży, znalazł sklep z fajnymi ubraniami dla kobiet w ciąży, bo wiedział, że jak będę musiała chodzić w workach, to mnie krew zaleje, więc, żeby uniknąć mojej histerii, to od razu poszukał rozwiązania, hehehe;)

Sis no widzisz to masz fajnie kochana :tak:
U mnie nawet jakbyśmy chcieli to poprostu nie da rady zrobić takich zakupów ... no ale nieważne ;-)
marzenka ja do lumpeksów chodzę,czasem serio można trafić na fajne ubrania ciążowe za grosze :tak:

Orchidea myslalam o takim pasie:-)
Marzenka dokladnie chodzic nie ma w czym, ubrania drogie i na troche:wściekła/y:
Psota ja mam tak samo na poacztku plakalam jak nie miescilam sie w ubrania a jeszcze bardziej wylam gdy mowilam ze w workach chodzic nie bede, odbijalo mi a teraz kolezanka z gr odsprzedaje mi ubrania po ciazy ale tylko bluzki bo ona 46 kg przed wazyla i to co ona wkladala w 9 mies ja teraz kupuje;-)

Anulka to tak jak u mnie siostra w portkach do końca chodziła,a ja pewnie do jakiegos maja pochodzę,ale sukienki mi dała to będe w nich smigała,a one wieksze są więc jakoś dam radę :-D głowa do góry i zyje sie dalej :tak:

orchidea wyjscia nie ma, po szukaniu spodni odpuscilam kupilam getry w cichu dlugie koszulki na to sweterek i tak chodze plus koszulki od kolezanki;-)moglabym kupic spodnie ale 2 ciazy szybko nie planuje wiec kupie ciazowki jedne ale to az urosne do m:-)

No i dobrze zawsze się jakis sposób wymyśli :tak: ja mam z tym ok,że mam dużo bluz i sportowych ubrań więc daje radę hihi
marzenka może poprostu zapytaj w lumpku pani czy jakiby coś było to nie mogłaby Ci odłożyć,przecież one tez ludzie są i wiedzą,że to różnie z kasą jest

No i dobrze zawsze się jakis sposób wymyśli :tak: ja mam z tym ok,że mam dużo bluz i sportowych ubrań więc daje radę hihi
wlasnie ja mam ze 2 bluzy ale juz za krotkie a tak chodzilam zawszze w bluzkach i sweterkach. A moj ostatnio coarz czesciej mi mowi ze nie na tym dziecku by zakonczyl a ja sie wsciekam:wściekła/y:

reklama
Do góry