reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mój Marcin, na samym początku ciąży, znalazł sklep z fajnymi ubraniami dla kobiet w ciąży, bo wiedział, że jak będę musiała chodzić w workach, to mnie krew zaleje, więc, żeby uniknąć mojej histerii, to od razu poszukał rozwiązania, hehehe;)

Sis no widzisz to masz fajnie kochana :tak:
U mnie nawet jakbyśmy chcieli to poprostu nie da rady zrobić takich zakupów ... no ale nieważne ;-)
marzenka ja do lumpeksów chodzę,czasem serio można trafić na fajne ubrania ciążowe za grosze :tak:

Orchidea myslalam o takim pasie:-)
Marzenka dokladnie chodzic nie ma w czym, ubrania drogie i na troche:wściekła/y:
Psota ja mam tak samo na poacztku plakalam jak nie miescilam sie w ubrania a jeszcze bardziej wylam gdy mowilam ze w workach chodzic nie bede, odbijalo mi a teraz kolezanka z gr odsprzedaje mi ubrania po ciazy ale tylko bluzki bo ona 46 kg przed wazyla i to co ona wkladala w 9 mies ja teraz kupuje;-)

Anulka to tak jak u mnie siostra w portkach do końca chodziła,a ja pewnie do jakiegos maja pochodzę,ale sukienki mi dała to będe w nich smigała,a one wieksze są więc jakoś dam radę :-D głowa do góry i zyje sie dalej :tak:

orchidea wyjscia nie ma, po szukaniu spodni odpuscilam kupilam getry w cichu dlugie koszulki na to sweterek i tak chodze plus koszulki od kolezanki;-)moglabym kupic spodnie ale 2 ciazy szybko nie planuje wiec kupie ciazowki jedne ale to az urosne do m:-)

No i dobrze zawsze się jakis sposób wymyśli :tak: ja mam z tym ok,że mam dużo bluz i sportowych ubrań więc daje radę hihi
marzenka może poprostu zapytaj w lumpku pani czy jakiby coś było to nie mogłaby Ci odłożyć,przecież one tez ludzie są i wiedzą,że to różnie z kasą jest

No i dobrze zawsze się jakis sposób wymyśli :tak: ja mam z tym ok,że mam dużo bluz i sportowych ubrań więc daje radę hihi
wlasnie ja mam ze 2 bluzy ale juz za krotkie a tak chodzilam zawszze w bluzkach i sweterkach. A moj ostatnio coarz czesciej mi mowi ze nie na tym dziecku by zakonczyl a ja sie wsciekam:wściekła/y:

reklama
Do góry