reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
ja to chyba na tym zakoncze chociaz mój Misiek sie rozkokocił i powiedział ze jeszcze jedno bedzie hehe chyba oszalał ten mój chłop w tym wieku nie bardzo miec gromadke maluszków, wy młode to tylko na jednym nie moze sie skonczyc hehe
ide kroic makaron do rosołku bo ja to tylko robiony makaron lubie taki swojski nie kupny
ide kroic makaron do rosołku bo ja to tylko robiony makaron lubie taki swojski nie kupny
Ostatnia edycja:
Sis, ja nie mam po kim dostać ciuchów, owszem moja mama zostawiła swoje ciążowe, te co w nich 7 lat temu chodziła, ale ona już w 3 miesiącu nosiła w ciążowe ciuchach, taki miala brzuch ogormniasty, mój jest malutki, więc nie wiem, czy ja do 9 miesiąc taki będę miała, hehe
Anula, to masz dobrze, że od kumpeli kupujesz)
My tam planujemy drugie dziecko po 2 latach, więc ciuszki ciążowe będą mi jeszcze potrzebne
Anula, to masz dobrze, że od kumpeli kupujesz)
My tam planujemy drugie dziecko po 2 latach, więc ciuszki ciążowe będą mi jeszcze potrzebne
marzenka hihi faktycznie kurde ten Twój się rozkręcił
Dobra czas do kuchni wpaśc za mielone sie wziąć,bo same się nie zrobią
sis no tak też prawda,ale daj spokój za spodnie w sklepie dawać ponad 100 zł oni serio zwariowali kurcze
miłego obiadku u babci :*:*
Ja spadam bo czas goni a spacerek by jakis się przydało zaliczyć
Dobra czas do kuchni wpaśc za mielone sie wziąć,bo same się nie zrobią
sis no tak też prawda,ale daj spokój za spodnie w sklepie dawać ponad 100 zł oni serio zwariowali kurcze
miłego obiadku u babci :*:*
Ja spadam bo czas goni a spacerek by jakis się przydało zaliczyć
Ostatnia edycja:
Anula1989
Orchidea on madry bo ma miec syna a gdzie moja upragniona corka, chociaz chce sprobowac najwyzej bedzie 2 chlopcow
Marzenka tego Ci zazdrosze, moj tylko ciagle ze jedno i koniec, nie wyobrazam sobie miec jedynakaTy masz corki strasze wiec pewnie juz bym nie chciala wiecej ale mezowi sie nie dziwie:-)
ja mam obiad z glowy mialam chcec na rybe juz jest usmazona, tylko ziemniaki i surowka ale to moj zrobi:-)
Marzenka tego Ci zazdrosze, moj tylko ciagle ze jedno i koniec, nie wyobrazam sobie miec jedynakaTy masz corki strasze wiec pewnie juz bym nie chciala wiecej ale mezowi sie nie dziwie:-)
ja mam obiad z glowy mialam chcec na rybe juz jest usmazona, tylko ziemniaki i surowka ale to moj zrobi:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anula1989
psota ja drugie to moze za 5 lat bo za 2 skoncze magistra i chcialabym do pracy;-)
fajnie 3moj powiedzialby ze oszalalam ale bedzie jak zechce w koncu zrozumie ze jedynak to malo:-)
Milego dnia;*
ja tez uciekam trzba mojego nakierowac co ma robic bo jeszcze sie gubi w kuchni
fajnie 3moj powiedzialby ze oszalalam ale bedzie jak zechce w koncu zrozumie ze jedynak to malo:-)
Milego dnia;*
ja tez uciekam trzba mojego nakierowac co ma robic bo jeszcze sie gubi w kuchni
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Ja wczoraj mialam niezla przygode. Po tym jak zjadlam obiad dziwnie zaczelo mi jezdzic w zoladku. Myslalam ze to cos normalnego, ze poburczy i przejdzie. Poszlismy na mecz do baru i podjadlam jeszcze przystawek. Pozniej poszlismy do znajomych, zaczelismy grac w gre planszowa i nagle rozbolal mnie brzuch i zoladek. Mysle sobie.. spoko, zaraz przejdzie, ale z minuty na minute bylo coraz gorzej. Zaczelam sie zwijac z bolu (bo nigdy czegos podobnego w zyciu mi sie nie przydarzylo) mowie do D ze chce isc do domu bo az ryczala, tak mnie bolalo. Wyszlismy na swieze powietrze i myslalam ze juz mi lepiej po czym zwymiotowalam miedzy autami (biedny ten co bedzie wsiadal do auta) pozniej do samej 3 w nocy lezalam i stekalam, juz myslalam ze pojade na pogotowie, mialam bole takie przychodzace falami, chwila ciszy i znowu, chwila ciszy i znowu atak, po czym zasnelam i mi przeszlo. Obudzilam sie o 5 i myslalam ze znowu zwymiotuje ale na szczescie przeszlo. Stwierdzilam ze wczorajsza piers z kurczaka ktora sobie zrobilam byla zle dopieczona z srodka, bo byla b.gruba. Bardzo madrze z mojej strony jesc niedopieczona piers. Tak czy siak juz mi lepiej, dobrze ze sie to tak skonczylo a nie jakims powazniejszym zatruciem. Dodatkowo sie tak przestraszylam bo nie czulam ruchow na wieczor przy tym bolu, ale pozniej gdy przeszedl bol zaczela sie ruszac i sie uspokoilam. Niezla akcja jaka do tej pory nie mialam. Co najgorsza wkurzali mnie znajomi bo mowili ze w ciazy to normalne ze sie ma mdlosci. ja chyba znam lepiej swoje cialo i wiem kiedy mam jakies zatrucie a kiedy mi jest niedobrze z powodu ciazy. Poza tym przez cala ciaze nie wymiotowalam i nagle w 21 tygodniu wrocily mdlosci? dziwne troszke. EH.. no nic taka moja historia ze wczoraj.
Ostatnia edycja:
reklama
Marzena197235
em_ka kochana uwazaj na to co jesz zeby sie nie powtórzyło wicej cos takiego strasznego , wiem jak to jest ja jak osatnio sie zatrułam to az mnie wywaliło na zewnatrz na twarz tak sie wystraszyłam ze to moze cos od watroby nigdy nie miałam takiego zatrucia a tym bardziej w ciazy , tez mam dzisiaj piers na obiad ja jednak nie przepadam za kurczakiem wogóle od miesa mnie odrzuciło tak ze jesc nie bede tym bardziej po tym co napisałas okropnosc bardzo ci współczuje