Teśka no wtedy nie nadążymy czytać,chociaż przy takiej pogodzie pewnie będzie nas tutaj coraz mniej siedziało ... no z tym sikaniem to jest tragedia non stop bym sikała,wyjdę z domu i Tomka mówię"juz siku musze" hahaha a on idź w krzaki i się śmieje ze mnie
reklama
Dzień dobry
Buziam Was wszystkie
No to sobie pospałam U mnie też piękna pogoda, cudnie wiosennie My mamy dzisiaj w planach odwiedziny u babci, ma imieniny, a już dawno jej nie widziałam, więc postanowiliśmy w większym rodzinnym gronie spędzić niedzielę No i wreszcie zobaczę moją kuzynkę, też jest w ciąży, ma termin na 1 lipca, wszyscy się śmieją, że ja w porównaniu do niej, to wyglądam jak była bym w 2 miesiącu Muszę to zweryfikować
Siostra:**** i Michalinko:****
Corin, bidulko, odpoczywaj i leniu**** w łóżeczku, żeby to przeziębienie zwalczyć w zarodku.
Buziam Was wszystkie
No to sobie pospałam U mnie też piękna pogoda, cudnie wiosennie My mamy dzisiaj w planach odwiedziny u babci, ma imieniny, a już dawno jej nie widziałam, więc postanowiliśmy w większym rodzinnym gronie spędzić niedzielę No i wreszcie zobaczę moją kuzynkę, też jest w ciąży, ma termin na 1 lipca, wszyscy się śmieją, że ja w porównaniu do niej, to wyglądam jak była bym w 2 miesiącu Muszę to zweryfikować
Siostra:**** i Michalinko:****
Corin, bidulko, odpoczywaj i leniu**** w łóżeczku, żeby to przeziębienie zwalczyć w zarodku.
Anula1989
Fanka BB :)
Orchidea leze teraz robie prace na cwiczenia ale na lozku pozostalam;-)a mialam was pytac wam tez jest ciagle tak goraco? w nocy mam zakrecony grzejnik, otwieram okno w ciagu dnia na troche a i tak w nocy spie rozkryta, moj mowi ze jestem goraca jak grzejnik. Juz nie wiem w czym spac...
sis :*:*:*: i dla Dawidka :*:*:*:* no to żeście pospali hihihi
Ale Wam dobrze rodzinka mmmm ,moi dziś już podzwonili do mnie razem tez obiadek dziś będą jedli .. no i mi da swoją sokowirówkę,tata przywiezie więc cieszę się,bo te jednoniowe soczki to dość drogie są a tak sobie jabłuszko zrobię marchewkę,buraka czy nawet liście szpinaku,także dobra wiadomość z rana hihihi
Anula mi zawsze było zimno,a teraz jestem gorąca jak nie wiem mój w bluzie by siedział a ja bym okna otwierała takie mi ciepło jest
Ale Wam dobrze rodzinka mmmm ,moi dziś już podzwonili do mnie razem tez obiadek dziś będą jedli .. no i mi da swoją sokowirówkę,tata przywiezie więc cieszę się,bo te jednoniowe soczki to dość drogie są a tak sobie jabłuszko zrobię marchewkę,buraka czy nawet liście szpinaku,także dobra wiadomość z rana hihihi
Anula mi zawsze było zimno,a teraz jestem gorąca jak nie wiem mój w bluzie by siedział a ja bym okna otwierała takie mi ciepło jest
Psoto !to zycze udanej wizyty i ucalowanka dla babci z okazji imienin.ostatnio bylam u kolezanki ktora jest praktycznie w tym smym tygodniu co ja i smiala sie ze w porownaniu z nia to ja wygladam jakbym polknela groszekchociaz wg mnie juz wcale tak zle niewygladam ale to zalezy od postury naszej.sestnko ja to tez juz zdazylam sporo zjesc ,jakos ostatnio taki apety mam ze ho ho
Ostatnia edycja:
Anula1989
Fanka BB :)
psota witam;*brzuch brzuchowi nie jest rowny mi kazdy mowi ze mam sredni a ostatnio gdy czekalam na usg byla kobieta 2 mies wiecej w ciazy niz ja i mialam brzuch taki sam jak ja, a mam 98 cm:-)
orchidea a myslalam ze tylko ja tak mam
sestina ja o 8 wstalam i zjadlam 2 sniadania a pozniej durna sie dziwe ze przez mies przybylo mnie 3,5 kg
orchidea a myslalam ze tylko ja tak mam
sestina ja o 8 wstalam i zjadlam 2 sniadania a pozniej durna sie dziwe ze przez mies przybylo mnie 3,5 kg
Anula, mi też jest wiecznie gorąco, tylko jak się budzę taka odkryta, to zawsze brzuszek mam zimy jak lód.
Sis, ja się cieszę, że wreszcie dziadków zobaczę, moja babcia już jest kiepściutka, nie mogła do mnie przyjechać, jak musiałam leżeć, więc radość tym większa, bo ponad 2 miesiące jej nie widziałam! A sokowiróweczka, to super sprawa!
Teśka, Anula, no pewnie, że brzuch brzuchowi nierówny, ale ona jak do mnie dzwoni, to się śmieje, że już się ledwo toczy, a to jeszcze 4 miesiące No ale też ona więcej przytyła, ja mam na plusie 3 kg a ona 9 kg, no i jest niższa ode mnie z 10 cm
Sis, ja się cieszę, że wreszcie dziadków zobaczę, moja babcia już jest kiepściutka, nie mogła do mnie przyjechać, jak musiałam leżeć, więc radość tym większa, bo ponad 2 miesiące jej nie widziałam! A sokowiróweczka, to super sprawa!
Teśka, Anula, no pewnie, że brzuch brzuchowi nierówny, ale ona jak do mnie dzwoni, to się śmieje, że już się ledwo toczy, a to jeszcze 4 miesiące No ale też ona więcej przytyła, ja mam na plusie 3 kg a ona 9 kg, no i jest niższa ode mnie z 10 cm
Ostatnia edycja:
reklama