reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
witam
veronique pozdrowienia dla maqnio
ja dzis ide na połówkowe i troche sie boje
czy wy czujecie ruchy dziecka w podbrzuszu?? macica juz siega pepka no i malenstwo jeszcze nie jest za duze ale sie martwie czy cosik sie nie dzieje
poczytam co u Was bo chyba ze 2 dni mnie nie było

Gon1a, trzymam kciuki za wizytę, jestem pewna, że wszystko będzie dobrze:) Nie denerwuj się, ja swoje dziecko czuję w różnych rejonach brzucha i podbrzusza. Maluszki mają jeszcze dużo miejsca, więc zwiedzaja wszytskie nasze zakamarki, spokojnie:)

Wpadłam się przywitac bo staram szykowac się na wizytę teściów. Jedzenie porobiłam ale trzeba jeszcze ogarnąć chatkę a ja nie mam siły. Wczoraj miałam kłopoty z żołądkiem i biegałam do kibelka plus okropne skurcze jelit, dzis ból głowy i mdłości, myślałam , ze to ta sławna jelitówka ale dzis już nie biegam do kibelka a tempka w normie cały czas. Za to serce mi wali młotem i czuję sie słabiusieńko. Może to przesilenie wiosenne a może amenia, we wtorek mam badania to się przekonam.
Psotka, Agata gratki synków
orchi gratki Michalinka
margaritka zdrówka dla synka
gon1a nie rozmumie o co pytasz, ja czuję bardziej na dole, mała ułożona jest tam główką a byłam przekonana , ze nózkami takie sa tam kopnięcia. W okolicach pepka raczej sporadycznie

reklama
gon1a witaj,
ja czuję ruchy, ale raczej są to delikatne pukania niż kopniaki
ja mam łożysko umiejscowione z przodu i lekarka mi powiedziała, że ono wtedy tłumi odczuwanie ruchów, może ty też tak masz....
poza tym zależy gdzie się maluch ułoży, wcześniej czułam mocniej, od kilku dni słabiej, ale w tym czasie miałam wizytę i serce pięknie równo bije, więc nie ma powodów do niepokoju, pewnie twój maluszek też gdzieś się schował ;-)

veronique czyli wygląda na to, że u maqnio rzeczywiście wszystko na dobre ddrodze, nasze kciuki się przydały :-) uściskaj ją gorąco, ale nie za mocno...;-) jak ją odwiedzisz

Do góry