reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

czesc dziewczyny. dzisiaj na papierze toaletowym (po siku) zostaly mi brazowe plamnienia, na bieliznie nic nie bylo, tylko na papierze. potem sie to powtorzylo jeszcze raz. teraz co chwile latam do kibelka sprawdzic, ale jak na razie nic nie ma. slyszalam, ze plamiania w ciazy sie zdarzaja, ale dlaczego?czy ktos z was wie, czy to moze byc grozne, czy to moze sie tak zaczynac poronienie?prosze o odpowiedz, dzieki

reklama
Izzi ja plamie od tamtego wtorku a dlatego,że podniosłam psa a on cięzki jak kilof ... od poczatku ciązy mam krwiaka i mi zaczął sie odwarstwiać na początku plamienie było jasnobeżowe pozniej czekoladowe a następnie krwiste dostałam laki przeciwkrwotoczne duphaston 3xdz. i lezenie plackiem , do tej pory plamie na beżowo do południa jest tego wiecej lekarz powiedział ze co napłyneło przez noc rano musi zejsc.
Jeśli nic Cie nie boli i tak zalecam wizyte u lekarza każde plamenie jest niebezpieczne .

Ostatnia edycja:
dzieki margerita. jutro mam wizyte z polozna, oczywiscie jej powiem, moze mnie wysle do jakiegos gina. tylko ja mieszkam w uk, tutaj troche to wszystko inaczej wyglada. wiem, ze plamienia sa grozne, mam nadzieje jednak, ze nie oznaczaja najgorszego. dzieki, pa
az mnie glowa od tego wszystkiego boli...

Dziękuję wam bardzo za zyczenia :)

Magda bardzo ci współczuję i tule mocno.
Izzi jak najszybciej skonsultuj to z położną a najlepiej z lekarzem, chociaż mam nadzieję ze to podplamianie to nic groźnego. Nie miałabyś czasem teraz miesiączki? W pierwszym trymestrze w czasie miesiączki możliwe sa podplamiania.

Ja już odliczam dni do czwartku. Zobaczę moją Pesteczkę :) i powiem wam po cichu, że kiedy czytałam wasze wypowiedzi ze boicie się usg to zastanawiałam się co w tym strasznego. Jednak im bliżej czwartku tym mniej się wam dziwie. Jednak jak byłam młodsza to jakoś tak bezstresowo podchodziłam do każdej ciąży, a teraz nad wszystkim się zastanawiam i wszystko rozcząsam... No i wszystko jakoś tak strasznie długo trwa. Na wszystko muszę tyyyle czekac ;) Ech starość ;)

reklama
Do góry