reklama
dodi uważaj,bo jak widać lipcówkom szybciej cieknąc zaczyna hihi zaraz sobie zaczne piersi oglądać haha psota ja taka jestem,że non stop się śmieję no ale nic nie poradzę na to,że lubie się śmiać i dużżzo gadać
Wisieńka
Fanka BB :)
Powiem wam, ze wszędzie dobrze ale w domku najlepiej.
Psota buziak
dodi no niestety cena minimalna zawsze jest, czasem na dole pisze le za sztukę i można sobie policzyć
Psota buziak
dodi no niestety cena minimalna zawsze jest, czasem na dole pisze le za sztukę i można sobie policzyć
dodi_misia
Orchidea, no wszystko moze sie zdarzyć..zeszłym razem to sierpniowa byłam heh więc mogło byc inaczej
MEGA WYPRAWKA DZIEWCZYNKA 0-6 75 SZT+GRATIS (1462435425) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy zobaczcie jakie sliczne ubranka licytowalam..
Co by tu na kolacje zjeść..hmmm
MEGA WYPRAWKA DZIEWCZYNKA 0-6 75 SZT+GRATIS (1462435425) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy zobaczcie jakie sliczne ubranka licytowalam..
Co by tu na kolacje zjeść..hmmm
Ostatnia edycja:
To ja ogłaszam wszem i wobec ,że na forum BB odnalazłam siostrę przyszywaną bliźniaczkę hahahahah psota ja nie lubię byc poważna no kiedy trzeba to wiadomo,że trzeba ale na ogół nawet mój T nie wie z czego ja sie chichram a on się smieje z mojego smiechu ale zrobiłam masełko maślane hahaha moze ja w tym zębie zamiast sączka mam gaz rozweselający ?? dodka no ubranka cudeńka a ten kostium kapielowy the best i jakie klapki do tego hihi
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Zuzu Kochana mam dla Ciebie gratulacje od Maqnio:-) Niunia nie miała nawet czasu wejść na kompa bo ściągneli ją z pracy niby na chwile ale męczyli ją do 18 teraz odpoczywa z Różyczką:-)
reklama
Wisieńka
dodi sliczne , ale faktycznie 200 zł to byłyby grosze dla taki zestaw.