reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Orchidea, śmiej sie kochana, śmiej, śmiech to zdrowie;)))

Wisieńka, cześć Rybka:) Odpocznij i wracaj do nas:)

A Wy się tak nie cieszcie i na Was przyjdzie pora pociekania;)

reklama
dodi uważaj,bo jak widać lipcówkom szybciej cieknąc zaczyna hihi zaraz sobie zaczne piersi oglądać haha psota ja taka jestem,że non stop się śmieję no ale nic nie poradzę na to,że lubie się śmiać i dużżzo gadać :zawstydzona/y:

Powiem wam, ze wszędzie dobrze ale w domku najlepiej.
Psota buziak
dodi no niestety cena minimalna zawsze jest, czasem na dole pisze le za sztukę i można sobie policzyć

Orchidea, no i bardzo dobrze, znowu mamy ze sobą coś wspólnego;)) Ja mam tak czasami, że się śmieję i płaczę jednocześnie;)

To ja ogłaszam wszem i wobec ,że na forum BB odnalazłam siostrę przyszywaną bliźniaczkę hahahahah psota ja nie lubię byc poważna no kiedy trzeba to wiadomo,że trzeba ale na ogół nawet mój T nie wie z czego ja sie chichram a on się smieje z mojego smiechu ale zrobiłam masełko maślane hahaha moze ja w tym zębie zamiast sączka mam gaz rozweselający :-D ?? dodka no ubranka cudeńka a ten kostium kapielowy the best i jakie klapki do tego hihi

Zuzu Kochana mam dla Ciebie gratulacje od Maqnio:-) Niunia nie miała nawet czasu wejść na kompa bo ściągneli ją z pracy:( niby na chwile ale męczyli ją do 18:crazy: teraz odpoczywa z Różyczką:-)

dodi to trza bylo od razu kliknac na KUP TERAZ i bez licytacji by sie obeszlo :-D a ubranka serio sliczne, pewnie znowu wystawi ten kompet wiec poluj na niego jeszcze raz

Dodi, cudo, ale może jeszcze wystawi z niższą ceną minimalną.

Orchidea, Ty siostra, lepiej idz do tego dentysty, bo może mu się pomyliło i faktycznie Ci coś tam rozweselającego dał;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry