reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

juz jestem:-)
basieniak
gratuluje corki i zadroszcze:-), imie waznie zaby wam sie podbalo nie patrz na innych, moja siostra tak miala miec na imie ja nalegalam ale babcia marudziala i jest
Dominika;-)
Emka, orchidea moj ma tak samo:-p

reklama
Dziewczyny u Was też taki mróz ??? Mój niewiadomo czy jutro do pracy pojedzie bo robota na takim zimnie im nie idzie

katerina gdzie ja to mieszcze? kobieto! ja mam zoladek wiekszy niz macice :-D spokojnie 2 talerze zupy i tosty z kubkiem kawy sie zmieszcza, pomijajac te 2 banany, grapefruita i jablko ktore byly wczesniej pochloniete :-D hgahahahha mowilam ze ja juz jak drzwi od szafy, a szafe bede przypominac za ok.... :sorry2: 2 miesiace :-D daj mi czas :-D

katerina zamien sie, ja ci dam jaszczura z ADHD a ty mi daj psa. Z checia bym sobie z nim co dzien wychodzila bo moj fret jak jest zimno to dupska nie ruszy i sie po mnie wspina zeby sie schowac pod bluza :-D

reklama
margerita to uczucie, ze jestem pelna mija po ok 30 min po spozytym posilku :-D takze zostalo mi kilka minut na poczucie kolejnego gloda, juz sie zastanawiam czy zatkac go kolejnym bananem czy wepchac w siebie talerz tostow :-D

ale co jest najlepsze. Wczesniej przygotowalam te 3 tosty i w miedzy czasie gdy gotowala sie woda na kawe zjadlam jednego, tak patrzylam z zalem na ten pol pusty palerz z marnymi juz tylko dwoma tostami i stwierdzilam ze dorobie tego brakujacego, ostatecznie dorobilam 2 na wszelki wypadek gdybym po 3 byla glodna :-D to jest niesamowite, staram sie nad tym panowac ale sie nie da :-D

Do góry