reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
oddam królestwo za fajną spódnicę i rybaczki;-)
bo na wiosnę to w tych dżinsach z golfem to się roztopię
jutro będę zamawiać, jak przyjdą to się pochwalę (o ile będzie czym)

tu są w miarę fajne:

www.9fashion.pl/
www.torelle.pl

ceny nie małe niestety, ale ja będę polować po okazjach, wyprzedażach, może coś znajdę

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Ja jak byłam kiedys w sklepie ciążowym to jakas porazka, zero obsługi, kobietka nawet nie wylazła zza lady,sama sie obs€giwałam, dobrze ze misiek był ze mną. porażkowo.
Orchideo, aha, do świętokrzyskiego to może dyskietka dotrze za 10 lat. u nas wogóle jest zacofanie...

Ostatnia edycja:
mala_monis ee tam jakieś województwo musiało byc królikami hahaha i pewnie padło na śląsk :-D ja nie znałam tych procedur bo odkąd tu mieszkam to nie chorowałam a jak już badania czy cos to jak byłam u rodziców to załatwiali mi a teraz kłopot mi wynikł ... ale Twój mąż kurde też widze niezłe miał przejścia ...co za........ tam pracują jakby wczesniej nie potrafili wysłać poleconego z informacją czy @

mała monis - no właśnie czuję się klient II kategorii, a w końcu te ciuchy dwa albo trzy razy droższe od normalnych
uhh wściekłam się wczoraj
sestina - no właśnie też to znalazłam, nawet link przed chwilą dodałam do poprzedniego posta - jak sprawdzona firma, tro super, zawsze to pewniej zamawiać

ciekawe z tymi dyskietkami, też słyszę po raz pierwszy. A tak do wszystkich- uczy któras z Was w szkole kochane?

reklama
Co kraj to obyczaj, więc.
Dziewczyny, narazie was opuszcam, jedą do kolezanki kracowej, do apteki i do siostry ciotecznej. Na wspolną przyjedę. :p

Do góry