reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
oddam królestwo za fajną spódnicę i rybaczki;-)
bo na wiosnę to w tych dżinsach z golfem to się roztopię
jutro będę zamawiać, jak przyjdą to się pochwalę (o ile będzie czym)

tu są w miarę fajne:

www.9fashion.pl/
www.torelle.pl

ceny nie małe niestety, ale ja będę polować po okazjach, wyprzedażach, może coś znajdę

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Ja jak byłam kiedys w sklepie ciążowym to jakas porazka, zero obsługi, kobietka nawet nie wylazła zza lady,sama sie obs€giwałam, dobrze ze misiek był ze mną. porażkowo.
Orchideo, aha, do świętokrzyskiego to może dyskietka dotrze za 10 lat. u nas wogóle jest zacofanie...

Ostatnia edycja:
mala_monis ee tam jakieś województwo musiało byc królikami hahaha i pewnie padło na śląsk :-D ja nie znałam tych procedur bo odkąd tu mieszkam to nie chorowałam a jak już badania czy cos to jak byłam u rodziców to załatwiali mi a teraz kłopot mi wynikł ... ale Twój mąż kurde też widze niezłe miał przejścia ...co za........ tam pracują jakby wczesniej nie potrafili wysłać poleconego z informacją czy @

mała monis - no właśnie czuję się klient II kategorii, a w końcu te ciuchy dwa albo trzy razy droższe od normalnych
uhh wściekłam się wczoraj
sestina - no właśnie też to znalazłam, nawet link przed chwilą dodałam do poprzedniego posta - jak sprawdzona firma, tro super, zawsze to pewniej zamawiać

ciekawe z tymi dyskietkami, też słyszę po raz pierwszy. A tak do wszystkich- uczy któras z Was w szkole kochane?

reklama
Co kraj to obyczaj, więc.
Dziewczyny, narazie was opuszcam, jedą do kolezanki kracowej, do apteki i do siostry ciotecznej. Na wspolną przyjedę. :p

Do góry