reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin, to rewelacyjna wiadomość!!! Bardzo się cieszę:)

Mailuj, a Ty nam się nie pokazałaś:(

Ostatnia edycja:
Wiem, powinno sie pić mleczko codziennie:)ale jakos nie moge się zmusić..

Ale takie bicia z tym odchudzaniem to miałam w wieku 17-18 lat...teraz nie w głowie mi żadne diety..nie umiem sobie odmówić pysznego jedzonka..i naprawdę dużo jem:) (nie tylko w ciąży) przecież to głowna przyjemność w życiu haha.. No tak, wtedy w ciąży mialam 18 lat..więc i waga była niższa..teraz to pewnie dobije do 70:) i pewnie tak szybko nie zrzucę jak wtedy:)
Jak urodziłam Misię to w szpitalu jak chodziłam po korytarzu to te kobietki sie mnie pytały czy ja dziecko rodziłam...bo byłam na drugi dzień płaska..aż mnie ta mała oponka, która została na dole to ciągnęła do ziemi hahah..teraz tak łatwo nie pójdzie..

mailuj czemu księzniczką?? uśmiałam się

wydrusia, ja tez dzis byłam w MOPSie.. Tez po to zaświadczenie, że nie pobieram od nich świadczeń rodzinnych..mam po to przyjść w piątek..więc u Ciebie i tak szybko haha..

reklama
Do góry