reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
dodi debile gołym tyłkiem usiadł na igliwie matko kochana psychiatryk by im sie przydał przełączyłam nie dam rady słuchać tego a co dopiero patrzeć akurat banana jem fujjjj

Ostatnia edycja:
A ja właśnie kupiła 5 bodziaków i taki śpiworek do łóżeczka. Zapłaciłam 4, 69 niech żyją lumpy :-) Dużemu dziecku kupiłam 3 pary jeansów za 21 złotych.

Obiajdłam się potrawką, mięskiem z kurczaka i surówką, a teraz leżę i tylko jestem w stanie ruszać oczami ;))

Jakieś głupole w tych Rozmowach w Toku...

mailuj, to poszalałaś kobieto:)))

Ostatnia edycja:
ło Matko - ja oglądałam.... trzeba mieć nieźle nastrane w głowie, żeby coś takiego robić....

Marzena, żeby się odchudzać nie trzeba mieć kasy, a na pewno nie szukać sobie wymówek, po prostu jeść zdecydowanie mniejsze porcje 5 razy dziennie i się ruszać - macie dostęp do netu to pościągaj mu ćwiczenia.... jak się zrobi cieplej, to niech zacznie truchtać, a potem biegać - do tego też kasy nie trzeba.... tylko trzeba się pozbyć wymówek.... wiem, co piszę, bo ja schudłam 15 kg w rok.... na diecie niskowęglowodanowej plus 5 razy w tyg siłownia po 2 godz (tutaj akurat musisz troszkę zainwestować)....

No błagam Was akurat włączyłam jak jadłam tego banana a oni,że jedzą cebule coś tam bla bla wymiotują i smażą to jako omlet przecież to są ludzie nienormalni jacyś :baffled:

hehe ja mu mówie kochanie idz pocwiczyc a on na to dobrze ale tylko z toba , ale jak tylko urodze to mu dam popalic i musi troche sie odchudzic bo to cisnienie jego mnie martwi bardzo , on w sumie pochodzi z rodziny grubasów , nie wiem czy mi sie uda ale sprubowac mozna

Marzenko, stosowałam też metodę małego talerzyka. Nie używałam wcale duzych talerzy, więc jadłam o połowe mniej wszystkiego:) Też super metoda, bo nie trzeba wymyślać potraw i robić specjalnych zakupów. Co do ruchu, to ja siłowni nie toleruję, wymysliłam sobie taniec, połączyłam przyjemne z pożytecznym:) Myślę, że grunt, to chcieć:) Ja jak zobaczyłam swoje ślubne zdjęcia, to mało nie padłam, dopiero wtedy otrzeźwiałam.

Balkan, uuu też pięknie poszło u Ciebie, gratulacje!

Ostatnia edycja:
mailuj, to poszalałaś..a jaka to satysfakcja za taką cenę coś dorwać haha..lepiej jak nowe w sklepie kupić:):) Ja się o 17 do koleżanki wybieram, bo dzis cały dzień w domku siedziałam..
Wiecie co, nigdy nie piję mleka..a dziś mnie taka ochota naszła, że całą szklaneczkę zimnego mleczka przez słomkę wychlałam:) chyba dzidzi sie domagala..bo ja za bardzo nie lubie mleka..tylko z płatkami czasami:)
Ja to nie miała nigdy cierpliwości do diet..i nie mogę ich sobie robic..bo raz troche przesadziłam i ważylam 45kg i dalej chciałam schudnąć:) jak szkielet wyglądałam, ale potem mój organizm jakoś tak chyba mądrzejszy był i tak miesiąc przed zajściem w ciąże troszkę przytylam.. na pierwszym ważeniu w ciąży miałam już 50kg:) i doszłam do 62kg pod koniec..a teraz juz mam pewnie koło 60:) a gdzie tu do końca heheh

reklama
Do góry