reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

marzenka ja tam rozumiem kiedyś,ale w tych czasach takie coś wymyslają i teraz pierz to gotuj żeby nie było czuć kurde dziwne teraz weź to wymieniaj to 18zł jedna maskara jakaś

reklama
Mamucica, dziękuję:)

Wiecie co, jak tak się leży w łóżku non stop i ten czas się tak dłuuuuuuuży, to się człowiek nakręca bez sensu, ja to rozmyślam o porodzie, o tym, ze jeszcze tyle czasu do lipca, masakra jakaś. Teraz za to wymyśliłam sobię potrawkę z ryżem na obiadek;)

ja wróciłam z przeglądu samochodem - po drodze wymyśliłam dziś na obiad cannelloni ze szpinakiem.... firanka wyprana, tylko teraz czeka na coś ciekawgo w telewizji, żebym ją wyprasowała....

no i zbieram się pójść na górę, żeby te sterty spodni i spódnic zapakować do pudła.... ale mi się nie chce.....

a'propos golenia, to ja mam zdecydowanie początki lustrzycy i zadanie jest nieco utrudnione.....

Kurde ja jeszcze nie mam lustrzycy :-D ale mój T jest dzielny i powiedział,że będzie mnie golił haha ciekawie będzie no cóż jak to mówią zaufanie to podstawa hahah ,,,a ja dałam mamie ciuchy i zawiozła siostrze mojej niektóre a niektóre w pudełku mam i się miejsce zrobiło na ciążowe

Ja sobie tez zbytnio nie wyobrażam tych podpasek wielokrotnych w użyciu. Ale może jakieś ekolożki nawiedzone dbające zawzięcie o środowisko cieszą się, że coś takiego jest w sprzedaży.

Zuzu no to powodzonka na badaniu i się nie zatnij przy tym fryzowaniu:)

No masz racje balkan coraz trudniej z tym goleniem:) A co będzie przed samym porodem, chyba małżon będzie musiał pomagać:) Choć mój nie ma zacięcia fryzjerskiego:)

Orchidea ja tez ostatnio przegląd robiłam i część powydawałam. ALe zdecodowanie zbyt małą część bo nadal ciasno. Ja jak chomik z niczym rozstać się nie mogę:(

Ostatnia edycja:
mamucia no to jest najgorsze a ja mam dwa pokoje a nie domek więc miejsca dużo nie mam żeby to upychać a jakoś do piwnicy nie chcę tego zanosić :(

Orchidea Ja też w domku nie mieszkam więc brak garderoby lub choćby stryszku gdzie ciuchy przechować można. Z szaf się wszystko wysypuje.

Zmykam dziewczęta narazie. Idę siebie i dziecię przewietrzyć. Do następnego razu.

reklama
Co do porządków w szafie, to ja mam też do zrobienia, ale jakoś się zabrać nie mogę;) Nie lubie segregować ciuchów, jeszcze mam ubrania z przed 35 kg, masakra.

Do góry