reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

marzenka ja tam rozumiem kiedyś,ale w tych czasach takie coś wymyslają i teraz pierz to gotuj żeby nie było czuć kurde dziwne teraz weź to wymieniaj to 18zł jedna maskara jakaś

reklama
Mamucica, dziękuję:)

Wiecie co, jak tak się leży w łóżku non stop i ten czas się tak dłuuuuuuuży, to się człowiek nakręca bez sensu, ja to rozmyślam o porodzie, o tym, ze jeszcze tyle czasu do lipca, masakra jakaś. Teraz za to wymyśliłam sobię potrawkę z ryżem na obiadek;)

ja wróciłam z przeglądu samochodem - po drodze wymyśliłam dziś na obiad cannelloni ze szpinakiem.... firanka wyprana, tylko teraz czeka na coś ciekawgo w telewizji, żebym ją wyprasowała....

no i zbieram się pójść na górę, żeby te sterty spodni i spódnic zapakować do pudła.... ale mi się nie chce.....

a'propos golenia, to ja mam zdecydowanie początki lustrzycy i zadanie jest nieco utrudnione.....

Kurde ja jeszcze nie mam lustrzycy :-D ale mój T jest dzielny i powiedział,że będzie mnie golił haha ciekawie będzie no cóż jak to mówią zaufanie to podstawa hahah ,,,a ja dałam mamie ciuchy i zawiozła siostrze mojej niektóre a niektóre w pudełku mam i się miejsce zrobiło na ciążowe

Ja sobie tez zbytnio nie wyobrażam tych podpasek wielokrotnych w użyciu. Ale może jakieś ekolożki nawiedzone dbające zawzięcie o środowisko cieszą się, że coś takiego jest w sprzedaży.

Zuzu no to powodzonka na badaniu i się nie zatnij przy tym fryzowaniu:)

No masz racje balkan coraz trudniej z tym goleniem:) A co będzie przed samym porodem, chyba małżon będzie musiał pomagać:) Choć mój nie ma zacięcia fryzjerskiego:)

Orchidea ja tez ostatnio przegląd robiłam i część powydawałam. ALe zdecodowanie zbyt małą część bo nadal ciasno. Ja jak chomik z niczym rozstać się nie mogę:(

Ostatnia edycja:
mamucia no to jest najgorsze a ja mam dwa pokoje a nie domek więc miejsca dużo nie mam żeby to upychać a jakoś do piwnicy nie chcę tego zanosić :(

Orchidea Ja też w domku nie mieszkam więc brak garderoby lub choćby stryszku gdzie ciuchy przechować można. Z szaf się wszystko wysypuje.

Zmykam dziewczęta narazie. Idę siebie i dziecię przewietrzyć. Do następnego razu.

reklama
Co do porządków w szafie, to ja mam też do zrobienia, ale jakoś się zabrać nie mogę;) Nie lubie segregować ciuchów, jeszcze mam ubrania z przed 35 kg, masakra.

Do góry