reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
orchidea wiem ze teraz to jest nie do pomyslenia nawet
Mamucica, dziękuję
Wiecie co, jak tak się leży w łóżku non stop i ten czas się tak dłuuuuuuuży, to się człowiek nakręca bez sensu, ja to rozmyślam o porodzie, o tym, ze jeszcze tyle czasu do lipca, masakra jakaś. Teraz za to wymyśliłam sobię potrawkę z ryżem na obiadek
Wiecie co, jak tak się leży w łóżku non stop i ten czas się tak dłuuuuuuuży, to się człowiek nakręca bez sensu, ja to rozmyślam o porodzie, o tym, ze jeszcze tyle czasu do lipca, masakra jakaś. Teraz za to wymyśliłam sobię potrawkę z ryżem na obiadek
balkan
Fanka BB :)
ja wróciłam z przeglądu samochodem - po drodze wymyśliłam dziś na obiad cannelloni ze szpinakiem.... firanka wyprana, tylko teraz czeka na coś ciekawgo w telewizji, żebym ją wyprasowała....
no i zbieram się pójść na górę, żeby te sterty spodni i spódnic zapakować do pudła.... ale mi się nie chce.....
a'propos golenia, to ja mam zdecydowanie początki lustrzycy i zadanie jest nieco utrudnione.....
no i zbieram się pójść na górę, żeby te sterty spodni i spódnic zapakować do pudła.... ale mi się nie chce.....
a'propos golenia, to ja mam zdecydowanie początki lustrzycy i zadanie jest nieco utrudnione.....
Kurde ja jeszcze nie mam lustrzycy ale mój T jest dzielny i powiedział,że będzie mnie golił haha ciekawie będzie no cóż jak to mówią zaufanie to podstawa hahah ,,,a ja dałam mamie ciuchy i zawiozła siostrze mojej niektóre a niektóre w pudełku mam i się miejsce zrobiło na ciążowe
Ja sobie tez zbytnio nie wyobrażam tych podpasek wielokrotnych w użyciu. Ale może jakieś ekolożki nawiedzone dbające zawzięcie o środowisko cieszą się, że coś takiego jest w sprzedaży.
Zuzu no to powodzonka na badaniu i się nie zatnij przy tym fryzowaniu
No masz racje balkan coraz trudniej z tym goleniem A co będzie przed samym porodem, chyba małżon będzie musiał pomagać Choć mój nie ma zacięcia fryzjerskiego
Orchidea ja tez ostatnio przegląd robiłam i część powydawałam. ALe zdecodowanie zbyt małą część bo nadal ciasno. Ja jak chomik z niczym rozstać się nie mogę
Zuzu no to powodzonka na badaniu i się nie zatnij przy tym fryzowaniu
No masz racje balkan coraz trudniej z tym goleniem A co będzie przed samym porodem, chyba małżon będzie musiał pomagać Choć mój nie ma zacięcia fryzjerskiego
Orchidea ja tez ostatnio przegląd robiłam i część powydawałam. ALe zdecodowanie zbyt małą część bo nadal ciasno. Ja jak chomik z niczym rozstać się nie mogę
Ostatnia edycja:
reklama