reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
psota to dawaj fotke tutaj :-D ja zawsze marzyłam ,żeby nosić okulary kurde nie wiem czemu ale myslałam,że będę poważniej wyglądała hahaha Corin hahaha mój poszedł ze mną ale poleciał szukać gierki jakiejś a później stanął przy półkach i do mnie jej taka mała ta czapeczka hahaah zaskoczony był

rane mam jak diabli ale juz zatamowałam krew

Zmywałam naczynia i z suszarki spadła mi szklanka prosto na talerz który trzymałam w rece i wbiło sie szkło bardzo głegoko na ukos , nie bede musiała jechac do szycia troche boli ale da sie wytrzymac myslałam ze gorzej bedzie , zakleiłam teraz plastrem i owinełam bandarzem jeest dobrze troche tylko strachu

zaraz poczytam coscie naskrobały od rana zeby byc na bierzaco obiad koncza teraz dziewczyny moje ja juz mam labe

Orchidea, później wrzucę na nasz prywatny:) Wyglądam poważniej, ale cóż lepsze to, niż nic nie widzieć;))

Marzenko, ufff, dobrze, że zatamowałaś.

psota ja nosze soczewki, ale poki co nic mi sie z oczami nie dzieje, tylko czasem po całym dniu szczypią. a fotke wrzucaj wrzucaj, bedziemy ogladaly:)
marzenko całe szczescie, ze obyło sie bez szycia!!! kuruj paluszka!!

a my z Różyczką właśnie sobie siedzimy na youtube i spiewamy piosenki:):):)

reklama
Kobietki wiecie czy mozna ten Stodal brac w ciazy ? Bo mi sie kaszel odrywa i boli TAK gardlo ... czy tym jak tak odkaSZLNE ... bo wszystko juz mi schodzi staram sie to wypluwac FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
Wlasnie Katerinko tak jak pisze Corin to ze ... Twoj maz jest chory nie znaczy ze TY bedziesz u mnie to chyba nie mialam aszans tesciowa ... tesc Pawel moja mama zapalenie pluc tato .. MASAKRA ...
Ale bedzie wszystko dobrze GRUNT to pozytywne myslenie !!!
Psota ja mysle ze maja na to wplyw hormony i zmienia sie ... intensywnosc nawilzania galki ocznej i stad te problemy ze podrazniaja Tobie oczy... niektorym oczy w ciazy lzawia niektorym wrecz przeciwnie szczypia

Można, ja dostałam go od lekarki, ale moim zdaniem nie pomaga (to syrop homeopatyczny), już chyba lepiej z prawoślazu. A lekarz Cie osłuchał? Bo żeby się jakieś zapalenie płuc nie przyplątało.

Mój mężul właśnie gotuje obiadek. Rosołek już prawie gotowy. :)

Do góry