Corin
Mama Trójki :)
orchidea, dzięki. Po obiedzie jedziemy do Katowic to zatrzymamy się w Auchan :-) Już widzę radość męża jak mu o tym powiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobietki wiecie czy mozna ten Stodal brac w ciazy ? Bo mi sie kaszel odrywa i boli TAK gardlo ... czy tym jak tak odkaSZLNE ... bo wszystko juz mi schodzi staram sie to wypluwac FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
Wlasnie Katerinko tak jak pisze Corin to ze ... Twoj maz jest chory nie znaczy ze TY bedziesz u mnie to chyba nie mialam aszans tesciowa ... tesc Pawel moja mama zapalenie pluc tato .. MASAKRA ...
Ale bedzie wszystko dobrze GRUNT to pozytywne myslenie !!!
Psota ja mysle ze maja na to wplyw hormony i zmienia sie ... intensywnosc nawilzania galki ocznej i stad te problemy ze podrazniaja Tobie oczy... niektorym oczy w ciazy lzawia niektorym wrecz przeciwnie szczypia