reklama
Corin
Mama Trójki :)
Z bliźniaczek uśmiałam się jak nie wiem co
Katerina u mnie w domu od 3 tygodni jest szpital. Choruje mąż i dzieciaki. Wszystkich kuruję. Zaatakowało im gardła, maja katary i kaszle, a ja się trzymam. Aż w szoku jestem i nie chcę zapeszac. Fakt faktem, że mąż większoć tego czasu spi w osobnym pokoju, więc może i ciebie nie ruszy, czego serdecznie ci życzę.
Katerina u mnie w domu od 3 tygodni jest szpital. Choruje mąż i dzieciaki. Wszystkich kuruję. Zaatakowało im gardła, maja katary i kaszle, a ja się trzymam. Aż w szoku jestem i nie chcę zapeszac. Fakt faktem, że mąż większoć tego czasu spi w osobnym pokoju, więc może i ciebie nie ruszy, czego serdecznie ci życzę.
Veronique1986
Fanka BB :)
Kobietki wiecie czy mozna ten Stodal brac w ciazy ? Bo mi sie kaszel odrywa i boli TAK gardlo ... czy tym jak tak odkaSZLNE ... bo wszystko juz mi schodzi staram sie to wypluwac FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
Wlasnie Katerinko tak jak pisze Corin to ze ... Twoj maz jest chory nie znaczy ze TY bedziesz u mnie to chyba nie mialam aszans tesciowa ... tesc Pawel moja mama zapalenie pluc tato .. MASAKRA ...
Ale bedzie wszystko dobrze GRUNT to pozytywne myslenie !!!
Psota ja mysle ze maja na to wplyw hormony i zmienia sie ... intensywnosc nawilzania galki ocznej i stad te problemy ze podrazniaja Tobie oczy... niektorym oczy w ciazy lzawia niektorym wrecz przeciwnie szczypia
Wlasnie Katerinko tak jak pisze Corin to ze ... Twoj maz jest chory nie znaczy ze TY bedziesz u mnie to chyba nie mialam aszans tesciowa ... tesc Pawel moja mama zapalenie pluc tato .. MASAKRA ...
Psota ja mysle ze maja na to wplyw hormony i zmienia sie ... intensywnosc nawilzania galki ocznej i stad te problemy ze podrazniaja Tobie oczy... niektorym oczy w ciazy lzawia niektorym wrecz przeciwnie szczypia
Ostatnia edycja:
Corin
Corin mój też tak ma. Czasem wyjdzie mu komplement i sam jest zdziwiony, że mu wyszedł ;-)
Mój kiedyś mi bardzo milo "poslodził", wiec podziekowałam mu za komplement, ale szybko wyprowadził mnie zbłędu mowiąć: "To nie był komplement, tylko szczera prawda"
Corin
Kobietki wiecie czy mozna ten Stodal brac w ciazy ? Bo mi sie kaszel odrywa i boli TAK gardlo ... czy tym jak tak odkaSZLNE ... bo wszystko juz mi schodzi staram sie to wypluwac FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
Spojrzałam na ulotke, nie ma tam ani słowa o ciężarówkach ani karmiących, wiec chyba mozna
Na naszym forum znalazlam jeszcze taki wątek: https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2005-f48/bezpieczne-leki-w-ciazy-473/
Veronique1986
HAhahahaa juz tak mi sie smiac ... chce z samej siebie ! Kaszle i pluje flegma jak stary taki alkoholik hehehehe o matko naprawde grypa wstretne cholerstwo... ale co ja na to poradze ze jak czuje ze to splywa ... to mi sie wymiotowac chce
To wole to wypluc i chrzakam jak stary dziadek hehehe ALE NIE TAK WIECIE " z POD MOZGU " EHEHEHHE
Corin ale ja sie boje tyle tego bralam w sumie tyle sam paracetamol i te masc na to dziaslo ... chociaz nie wiem jak Ty uwazasz jak mi sie juz odrywa to moze nie powinnam brac ?
To wole to wypluc i chrzakam jak stary dziadek hehehe ALE NIE TAK WIECIE " z POD MOZGU " EHEHEHHE
Corin ale ja sie boje tyle tego bralam w sumie tyle sam paracetamol i te masc na to dziaslo ... chociaz nie wiem jak Ty uwazasz jak mi sie juz odrywa to moze nie powinnam brac ?
Marzena197235
Witam wszystkie mamusie
Ale jestem zła własnie rozwaliłam sobie palec leje sie strasznie krew nie wiem czy czasem nie bede musiała jechac do szycia , az mi sie słabo zrobiło
Ale jestem zła własnie rozwaliłam sobie palec leje sie strasznie krew nie wiem czy czasem nie bede musiała jechac do szycia , az mi sie słabo zrobiło
Corin
Jeśli czujesz ze twój organizm poradzi sobie z tym bez syropu, to faktycznie, po co brać.
No wróciłam i tak arbuza nie ma grapefriuta nie ma normalnie szok sorbet o smaki mango wypatrzyłam za to hihi i kupiłam niedrapki i czapeczke bawełnianą po porodzie taką cienutką fajniutką i butelkę jedną z tomme tippe kurde niesamowite smoczki mają naprawdę polecam Wam dziewczyny
reklama
Corin
Marzena, co zrobiłas?