reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć Mamuśki !
Ale naskrobałyście od piątkowego wieczoru. Nie wiem, czy nadrobię wszystkie wpisy.
Współczuję wszystkich bóli. Ja niedawno miałam infekcję pęcherza i niestety antybiotyk. Na przeziębienie polecam herbatkę z majeranku (przy katarze wskazane wąchanie naparu).
Ja lecę skręcać komody i IKEA. Kupiłam tam też łóżeczko, ale chyba jeszcze za szybko, żeby je składać.
Podziwiam Was, że macie jedzeniowe zachciewajki. Mnie nic się nie chce. Jem bo muszę. :cool:

reklama
Sestinka u nas w rodzinie to albo dzieci po terminie albo 2-3 tyg przed sie rodzą:-) tak więc nic mnie nie zdziwi:-) miejmy nadzieje że bedzie zdrowiuteńki tak jak w śnie:-)

sestina hihi no ja juz staram się nie spać na brzuchu ani nic chociaż tak uwielbiałam grrr no ale dam radę a dzidzolek niech Cię kopie i buszuje po brzusiu ile wlezie :-D o kurde wydrusia też masz sny hihi dobra będę później laseczki kochane lecę na spacerek póki mrozu nie ma hihi :*:* buziam

:tak:

napisałam na brzuchu a chodziło na plecach:) nie spię na B. odkąd wiem ze jestem w ciazy heehhehe. Teraz to chyba jak Wańka Wstańka byłabym

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Orchidea ja też cały czas spałam na brzuchu ale odkąd się dowiedziałam o maluszku to zmieniłam i spie na prawym boku:-) to wracaj zaś do nas:***

Dzień dobry ;-)
Wypedzilam mojego na ostry dyruz do lekarza, juz 4ty dzień ma gorraczkę i mysli, ze sie gripeksem wyleczy głupek :wściekła/y:Ale w koncu posłuchał uparciuch jeden! :wściekła/y:
Veronique - biedactwo, nawet sobie nie wyobrazam tego bólu. Ja tez zawsze mialam problemy z zebami, ale nigdy mi jeszcze nie rwali, a co dopiero bez znieczulenia... :szok::-( Dzielna jestes, podziwiam Cie naprawdę :*
Pippi - ciesze sie ze dzidzia zdrowa, szybko minie czas do kolejnego USG, zobaczysz.. :tak:

Katerina, dobrze zrobiłaś, jeszcze Cie zarazi, łobuz;)

Wydrussia, to może i u mnie jest szansa na jakiś piękny sen, bo ostatnio mam same masakryczne;)

reklama
Do góry