reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Veronique stodal wez jak musisz ale nie za długo. jesli odrywa się to w sumie bedzi edobrze i wystarczyłyby inhalacje. Gratki dla siostry- mojej rówieśnicy!

reklama
Gratulacje dla siostry :)
Ja tez sie meczylam z okropna grypa na poczatku, ale cierpliwosci... nie poddawaj sie :)
Dlaczego do konca maja... blizniaki rodza sie juz od 30 tygodnia ciazy, ale ja mam nadzieje ze moim tam dobrze i posiedza dluzej. Musze jesc duzo slodyczy to im sie tam spodoba i nie beda chcialy wyjsc :) zartuje sobie oczywiscie :-D

Dzień dobry kochane :*:* i bąbelki ..veronique współczuję,ale i dziwię się ,że wyrwała zęba zaropiałego :eek: u mnie rozwierciła i było troszkę ropy więc wyczyściła i dała trutkę a jutro już stała plomba i 8mka uratowana :tak: nigdy bym nie pozwoliła żeby mi rwała na żywca zęba :eek: jeszcze 8mkę ... a co do znieczulenia to właśnie w m jak mama są mity o znieczuleniu zębów.. no a mnie jeszcze czeka wizyta u chirurga dentystycznego z oglądaniem reszty 8semek i on stwierdzi mi czy usuwamy czy nie.W nocy sie powiem Wam obudziłam i tak piesek skamlał na górze u sąsiadów,że już tam iść chciałam kurde półtorej godziny skamlania i szczekania :crazy:

morgenrood będziemy im na zmiany kołysanki od 30 spiewac i podkarmiac;)

hej orchidea:) Wyspana;)?a maleństwo juz aktywne?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ona rozwiercila go ... Orchidea ... i tam juz bylo tak zalane i zalatwione wszystko ... przez infekcje ze po kawalku go rwala lamala i rwala :| ale co tutaj pisac ... `juz sie goi .. na szczescie

sestina słonko :* no wyspana już od 9tej nie śpię ale z małż ponad godzinę nasluchiwał brzuszka hahaha dzidzia już buszowała teraz chyba spi bo spokój mam a Twoje bobie małe szaleje???:-D Idę zaraz na spacer przedobiedni w poszukiwaniu tych owocków na które mam parcie hahah veronique przekichane normalnie wiem jak ja spać w nocy nie mogłam dokładnie tydzien temu echhh jednak to prawda,że w ciązy zęby siępsują :(

orchidea od srodowego usg pozycję mała zmieniła i delikatniej ją czuję, puka gdzieś wyżej a wcześniej nad pęcherzem i intensywnie;) dziś ok 3 w nocy jak na plecach lezałam to dawała znac;)

Ostatnia edycja:
Witam Was Kochane :-) miałam dzisiaj świetną noc:-) wyspana w końcu:-) miałam piękny sen tylko że mąż musiał mnie obudzić na samym końcu:-) śniło mi się że urodziłam synka naturalnymi silami 18 czerwca o godz. 11.53 ważył 3350 ale nie wiem ile mierzył bo mnie obudził :-( ale był istny tatuś ;-) ciemne włoski masakra:) (wychodziło by 3 tyg przed terminem jakieś:))

reklama
Do góry