reklama
morgenrood
Fanka BB :)
Gratulacje dla siostry
Ja tez sie meczylam z okropna grypa na poczatku, ale cierpliwosci... nie poddawaj sie
Dlaczego do konca maja... blizniaki rodza sie juz od 30 tygodnia ciazy, ale ja mam nadzieje ze moim tam dobrze i posiedza dluzej. Musze jesc duzo slodyczy to im sie tam spodoba i nie beda chcialy wyjsc zartuje sobie oczywiscie
Ja tez sie meczylam z okropna grypa na poczatku, ale cierpliwosci... nie poddawaj sie
Dlaczego do konca maja... blizniaki rodza sie juz od 30 tygodnia ciazy, ale ja mam nadzieje ze moim tam dobrze i posiedza dluzej. Musze jesc duzo slodyczy to im sie tam spodoba i nie beda chcialy wyjsc zartuje sobie oczywiscie
Dzień dobry kochane :*:* i bąbelki ..veronique współczuję,ale i dziwię się ,że wyrwała zęba zaropiałego u mnie rozwierciła i było troszkę ropy więc wyczyściła i dała trutkę a jutro już stała plomba i 8mka uratowana nigdy bym nie pozwoliła żeby mi rwała na żywca zęba jeszcze 8mkę ... a co do znieczulenia to właśnie w m jak mama są mity o znieczuleniu zębów.. no a mnie jeszcze czeka wizyta u chirurga dentystycznego z oglądaniem reszty 8semek i on stwierdzi mi czy usuwamy czy nie.W nocy sie powiem Wam obudziłam i tak piesek skamlał na górze u sąsiadów,że już tam iść chciałam kurde półtorej godziny skamlania i szczekania
morgenrood
morgenrood będziemy im na zmiany kołysanki od 30 spiewac i podkarmiac
dziekuje ;-)
Veronique1986
Ona rozwiercila go ... Orchidea ... i tam juz bylo tak zalane i zalatwione wszystko ... przez infekcje ze po kawalku go rwala lamala i rwala :| ale co tutaj pisac ... `juz sie goi .. na szczescie
sestina słonko :* no wyspana już od 9tej nie śpię ale z małż ponad godzinę nasluchiwał brzuszka hahaha dzidzia już buszowała teraz chyba spi bo spokój mam a Twoje bobie małe szaleje??? Idę zaraz na spacer przedobiedni w poszukiwaniu tych owocków na które mam parcie hahah veronique przekichane normalnie wiem jak ja spać w nocy nie mogłam dokładnie tydzien temu echhh jednak to prawda,że w ciązy zęby siępsują
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Witam Was Kochane :-) miałam dzisiaj świetną noc:-) wyspana w końcu:-) miałam piękny sen tylko że mąż musiał mnie obudzić na samym końcu:-) śniło mi się że urodziłam synka naturalnymi silami 18 czerwca o godz. 11.53 ważył 3350 ale nie wiem ile mierzył bo mnie obudził :-( ale był istny tatuś ;-) ciemne włoski masakra (wychodziło by 3 tyg przed terminem jakieś)
reklama