reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dodi tylko to są rzeczy od super extra po badziewiaki i rozmiarówka na cały rok. I ta segregacja mnie wykańcza, niektóre po prostu wuwalam. Bo tak się umówiłam z przyjaciółką, żeby ona nie miała roboty spakowała mi po prostu wszystko co miała. Nawet płatki mydlane dostałam i taką długą poduszkę, którą chiałam sobie kupić. Ale ona ma w sobie takie kulki styropianowe i zastanawiam się jak się ją pierze
Corin mój też tak ma. Czasem wyjdzie mu komplement i sam jest zdziwiony, że mu wyszedł ;-)

reklama
Haha Corin, nie ma to jak szczerość!!

mailuj, no to chyba sie nie pierze takiej podusi

Dobra idę myć włosy, bo nie zdąże na obiad haha, ale oglądam kuchenne rewolucje, powtórka..i teraz nie wiem jak sie rozdwoić:)

Ostatnia edycja:
Mailuj mojemu to choroba mozg wyrzarła! :wściekła/y:
Właśnie dzwonił, że jedzie do apteki. Lekarz mu powiedział, że to zakaźne i powinien przyjechać 4dni temu jak mu sie to wszystko zaczeło!!! Ale nie dało rady mu przetłumaczyć! :no: A tak miałabym mniejsze szanse by sie zarazić. Pewnie juz to od niego złapałam, a wykluje sie to u mnie za jakies 2 dni. Tylko, ze ja takich leków jakie on dostal nie bede mogła brac!:wściekła/y: Baran! :wściekła/y:
Chłopy to są głupie jednak, nie ma co! :no:

A zapomniałam mówić, że wczoraj sobie czytałam opowieści z porodówek na forum...i jakby można tak sobie wybrać to bym wybrała jakiś super szybki i bezbolesny haha

Dzięki dziewczyny za poduszkowe Rady. Tylko u mnie nie można powłoczki zdjąć:szok:
A na poprawienie Humoru:
Wczoraj były urodziny mojej dziewczyny. Postanowiłem zrobić jej niespodziankę. W tajemnicy zaprosiłem wszystkich znajomych do niej. Czekaliśmy po ciemku w jej mieszkaniu, aż wróci z pracy. Otworzyły
się drzwi do mieszkania, słychać było męski głos: "Mam na Ciebie straszna ochotę". "Ja na Ciebie też. Ten kutas zapomniał o moich urodzinach i poszedł na mecz z kumplami, więc możemy poświętowaćrazem w łóżku"

Dziś po powrocie do domu znalazłem na łóżku skarpetkę, której używam ostatnio do wiadomych celów. Miała przyszyte wielkie niebieskie oczy i czerwone usta dookoła otworu. Obok leżała karteczka: "Ponieważ nie możesz znaleźć prawdziwej dziewczyny, zrobiłam obecną nieco
ładniejszą. Kocham Cię. Mama".

Zapytałam dzisiaj w żartach mojego męża, wielkiego kibica piłkarskiego, czy da radę się oderwać w Niedzielę od meczu żeby pójść na chrzciny naszego dziecka. Bez wahania odpowiedział, że obejrzy sobie nagranie. Chodziło mu o nagranie z chrztu.

Dziś po kąpieli, przy której pomagała mi mama, położyłam inaczej niż zwykle moich dwóch nowo narodzonych bliźniaków... teraz nie mam
pojęcia który jest który

Corin, mój od 4dni ma wysoką gorączkę i sie leczy jakims gripeksem.. W koncu pojechal na ostry dyzur i sie okazalo ze to zakazne. Dostal jakies silne leki ale przez cztery dni lezal i zarazal! Jakby poszedl od razu to mniejze szanse zebym sie zarazila, a tak to pewnie tylko patrzeć..

reklama
Do góry