reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
yyyy dzien dobry...
Standardowa pobudka u mnie od 5 dni ... ale mozliwe ze wracam do swiata zywych .
PRzed wczoraj mialam ciezka akcje ... jeszcze pytalam mailuj czy mozna stosowac... ten dento sept ktory pomagal ale pozniej juz tylko na chwile . Zdrzemnelam sie obudzilam z ogromnie spuchnietym policzkiem ... nie wiedzialam co sie dzieje a z prawej strony gdzie mialam chore dziaslo leciala w duzych ilosciach ropa .
Dlugo sie nie zastanawiajac bo wyłam z bolu pojechalam do kliniki stomatologicznej ... Pani dentystka rozwiercila mi 4 zeby z mysla ... ze cos sie dzieje z kanalami zebow ... okazalo sie ze mam strasznie schowana .. miedzy policzkiem a dziaslem AFTE ktora spowodowala bardzo duze niszczycielskie rezultaty .
8-smka byla do wyrwania z ropa bez znieczulenia myslalam ze odlece na fotelu ... kolejne 3 zeby czyste ... dostalam masc Solcoseryl do stosowania na te afte jako tako pomaga ale boli BARDZO .
Chcialam bardzo zasnac od kilku dni ale niestety to nie bylo proste nirmilosiernie bolaly zatoki TAK ze nie moglam otworzyc oczu zla po wizycie u lekarza internisty ktory W ZADEN sposob mi nie pomogl zadzwonilam do szpitala gdzie okazalo sie ze moge wziac paracetamol ... dawka 500mg lamalam na pol i bralam przed snem by zbic temperature i moc chociaz na chwile zasnac .
Od 2 dni nie mam temperatury ... ale za to bardzo bolala zatoki w okolicach ... "szczeki" i czola ... robie sobie oklady co by mi chociaz ulzylo na chwile . Pomaga jako tako ...
Dzisiejszej nocy polozylam sie kolo 22 obudzilam sie i tak lawiruje do Rana
Kaszel sie odrywa juz i kataru prawdopodobnie koncowka ... mam czasami nawet odetkana dziurke :| co w miare pomaga mi zasnac ...
Pije syrop z cebuli ... *spam* ... herbatke z malinami miodem lipa . To wszystko jakby psu na bude mam takie wrazenie . Ale musze walczyc .
Dzsiaj chce kupic sobie syrop STODAL .... :) moze pomoze :) staram sie nie kaszlec czesto GORZEJ Z kichaniem ....
No to lece buzka

veronique, biedaku, trzymaj sie. Jak przeczytalam twoje przejscia u dentysty to az mis ie słabo zrobiło. Serdecznie współczuję. Mam nadzieję że pani doktor od 4 rozwierconych zębów zaplombowała ci je spowrotem... A wyrywania na zywca to juz wogole sobie nie wyobrażam. Jeszcze z ropą, matko.... Wiem jaki to ból, bo sama przed ciażą miałam taką akcję, tyle że ja wtedy dostałam antybiotyk na 3 dni i dopiero wtedy mi wytargali ósemkę.

puk puk dzien dobry:) Veronique tylko lepiej byc juz może więc 3 maj się. Ja dziś przespałam normalnie noc, pobudka wczesno- ranna jakoś mnie tym razem ominęła hihi

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

Veronique, podziwiam Cię, baaardzo Cię podziwiam, jesteś super dzielna! Jezu... Trzyam kciuki za szybki powrót do zdrówka:*

Ale cisza dzisiaj od rana, nocne marki odsypiają;)

Veronique no kochana 3 maj się koniecznie!!!!!! Szkoda że Pani dentystka wcześniej nie zobczayle tej afty a nie jeszcze 4 zęby do wiercenia.... ty to sie budulko nacierpialaś.... ściskam mocno!!! i to choróbsko niech już idzie w siną dal!

reklama
no dziś cichutko;) ja zaraz tez wracał na łono " łóżeczka"- muszę obejrzeć Rewolucje powtórke;)

Do góry