No to narobiłyście mi smaka tym kisielem, tyle że już bardzo dawno nie jadłam... No i już wszystko sobie przygotowałam, i nawet jakieś dwa kisiele znalazłam w domu, ale stwierdziłam, że przeterminowanie o ponad rok to jednak trochę dużo i musiałam sobie darować
reklama
basieniak no to data faktycznie troszkę w plecy hihi ja sobie kupuję te do kubka na raz polecam ok lecę nynać włosy podeschły więc owcą nie będęhaha dobrej nocy kochane i spijcie dobrze bez koszmarów żadnych :*:*:* do juterka
dodi_misia
Fanka BB :)
mailuj to pewnie przeszczęśliwa jesteś..takie malutkie ciuszki przeglądać to sama słodycz!! Pochwal się potem co tam ciekaweo dostałaś
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
No i w domku buuu
A tak było fajnie
Ogólnie padam bo zrobiłyśmy sobie z mamusia babski wieczór oj chyba noc dzis jak padne to nie wstane
A tak było fajnie
Ogólnie padam bo zrobiłyśmy sobie z mamusia babski wieczór oj chyba noc dzis jak padne to nie wstane
Marzena197235
mailuj no to masz co przegladac mi tam raczej nikt nic nie podaruje ja mam samych znajomych co maja raczej dorosłe dzieci , wiec prawie wszystko spadnie na mnie , jedynie wózek mam z głowy kupi go siostra mojego Miska
mailuj
Marzenko to dopiero poczatek darów. Póżniej się podzielę z Tobą:-)
mailuj
Na pewno jak bedzie chłopak to bede miala do oddania pelno różowości , piękny kombinezon i sukienki. Bo większość dla dziewczynki dostałam w tej partii. Jak sobie zmieniłam suwaczek to i 5 dni do przodu w ciąży mi poszło;-) Tym sposobem minęłam połówkę
Ostatnia edycja:
Marzena197235
Mailuj dziekuje juz na zapas co prawda ja nie mam ani jednej rzeczy jeszcze dla malenstwa i nie wiem sama jak to bedzie z pod ziemi bede musiała wydostac
reklama
mailuj
Spokojnie w takim gronie damy radę i Ci pomożemy :-)