reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
mnie coś wzięło" i oglądam zdjęcia maluszków styczniówek.. jakie słodziaki, kiedy my tak będziemy się chwalic
Marzena197235
Poczytałam trche o tym twardniejacym brzuchu to ponoc macica sie przygotowuje do porodu i sobie takie skurcze robi , trzeba jednak brac nospe duzo odpoczywac i nie głaskac sie po brzuszku bo to wywołuje takie twardnienie
dodi misia zobaczysz jak to szybko zleci nawet sie nie spodziejesz a juz bedziemy miały maluszki koło siebie , zobacz jak ta połowa juz zleciała teraz zacznie robic sie cieplej zycie nam bedzie przyjemniej i szybciej leciało aby do lata
dodi misia zobaczysz jak to szybko zleci nawet sie nie spodziejesz a juz bedziemy miały maluszki koło siebie , zobacz jak ta połowa juz zleciała teraz zacznie robic sie cieplej zycie nam bedzie przyjemniej i szybciej leciało aby do lata
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Kochane już niedługo my założymy taki wątek:-) dużo nam nie zostało:-)
mailuj
W coś trzeba wierzyć Wydrusia :-)
dodi_misia
Która ogląda film na tvn?? bo chyba to jakiś triller albo horror a ja sie sama boje
mailuj
Ja się od razu bałam i nie oglądam. Ostatnio tylko komedie wciągam
dodi_misia
Póki mam kompa i rozmawiam z wami i z małżem na gg to moge oglądać (jednym okiem) haha
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Dodi to Ty odważna jesteś Ja lubie horrory ale odkad jestem w ciazy wole sobie odpuscic
reklama
dodi_misia
Ja? odważna? no coś ty..jak cos się dzieje strasznego to przełączam na inny kanał..a jak sie położe spać to będę leżeć z nosem pod kołdrą hahaha