reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dziękuję dziewczyny!

To były trudne dwa tygodnie ale uffff już mam to za sobą:)

Pippi w pierwszej ciąży miałam ale jak masz normalny cukier (na czczo) w normie to może nawet nie warto się do tego badania rwać. Spytaj gina. Moja narazie nic mi o tym glukozowym teście nie mówiła (na szczęście). Pamiętam, że w pierwszej ciąży ledwo nie padłam przed zabiegowym po wypiciu 50 czy 70 ml glukozy. Obrzydlistwo,łeee. Ulepek.

gocha ja na amnio czekała prawie 5 tygodni, powiedzieli mi ze własnie na te dobre wyniki czeka sie tak długo, te złe wychodza dużo wczesniej. Także głowa do góry, bedzie dobrze!

Gocha37 na pewno będzie dobrze. Czas oczekiwania na wynik zależy od sprawności laboratorium, w którym to jest wykonywane. A ponoć samo opisywanie badania, liczenie tych wszystkich wyhodowanych chromosomów to dość żmudna praca. Na pewno długość oczekiwania na wynik nie ma nic wspólnego z tym, że może być zły.
Mocno trzymam za Was kciuki bo wiem, że to czekania jest najgorsze.
Życzę udanych zakupów jutro:)

reklama
dzięki Dziewczyny!!!
Mój gin powiedział, że wszystko jest ok i raczej badają mnie ze względów statystycznych, ale niepokój pozostaje.
Jednak gdzieś tam w podświadomości czuję, że Tosiek jest zdrowy. Dlatego już wcześniej zaczęłam kompletować wyprawkę. Tym bardziej, że córkę rodziłam 13 lat temu, nikt z mojej rodziny ani koleżanki nie mają małego dziecka w zbliżonym wieku. Całe szczęście, że są lumpki. Można tam rzeczywiście znaleźć prawidłowe cudeńka. No ale same wiecie - jeszcze wózek (podoba mi się Baby Comfort Loola Up wersja spacerowa), nosidełko, łóżeczko...;-)

Do góry