reklama
Mi też 2gi się nie sprawdza wogóle w 1szym sie czułam rewelacyjnie a teraz się męczę jak wejdę na 3ecie piętro więc zmuszona byłam lęk mój przezwyciężyć i jeżdżę windą pewnie do czasu aż znów się nie zatnę w niej hahaha danuska powiedziałam Tomkowi mojemu,że teraz jak pójdziemy do lekarza zapytamy o sex i już bo jak on ma mi tak gadać podczas gdy mi tak miło to mam to w nosie hihihi sestina nadrobimy po porodzie znów nici więc troszke poczekamy z nadrabianiem wszystkiego haha maqnio a ja mam zrobione w domu i tak sie nudzę,że mnie już szlak trafia wyjęłam na obiad pierogi mamusine barszczyk czerwony do tego i obiada mam
Ostatnia edycja:
dodi_misia
Fanka BB :)
danuska, to ja kupiłam wczoraj spodnie S.. Ale to nie są żadnej firmy, tylko takie bezfirmówki..wiec nawet nie pomogę w wyborze
Zaprowadziłam małą i położylam sie dalej..wstałam o 12.00.. ale miałam sny, że była strzelanina, to było nad jakimś jeziorem i wszyscy z pistoletami latali i mój A został postrzelony i leżał..a ja nie mogłam do niego nawet podejść bo musiałam się chować za takim samochodem, bo ciagle strzelali..Normalnie masakra jakaś..i pamiętam, że się bałam, że on nie żyje!! ale potem był drugi sen i byłam z moim na zakupkach i staliśmy w kolejce długo, bo baba na kasie ściemniała sobie.. i małż spotkał kolege i mu pokazywał rane postrzałową haha..
normalnie szok, dlaczego ciezarnym nie może się śnić coś ładnego, jakieś miłe sny..!
Zaprowadziłam małą i położylam sie dalej..wstałam o 12.00.. ale miałam sny, że była strzelanina, to było nad jakimś jeziorem i wszyscy z pistoletami latali i mój A został postrzelony i leżał..a ja nie mogłam do niego nawet podejść bo musiałam się chować za takim samochodem, bo ciagle strzelali..Normalnie masakra jakaś..i pamiętam, że się bałam, że on nie żyje!! ale potem był drugi sen i byłam z moim na zakupkach i staliśmy w kolejce długo, bo baba na kasie ściemniała sobie.. i małż spotkał kolege i mu pokazywał rane postrzałową haha..
normalnie szok, dlaczego ciezarnym nie może się śnić coś ładnego, jakieś miłe sny..!
danuska
Aha no faktycznie, że to Ty Dodi
A mi się teraz przypomniało, co mi się śniło dzisiaj. Było lato i straszny upał, poszłam z wieelkim brzuchem do kiosku i pytam czy ma kobieta coś do picia z lodówki. No i ona, że poszuka. To czekam i czekam i czekam, aż się obudziłam i sama sobie picie wzięłam.![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A mi się teraz przypomniało, co mi się śniło dzisiaj. Było lato i straszny upał, poszłam z wieelkim brzuchem do kiosku i pytam czy ma kobieta coś do picia z lodówki. No i ona, że poszuka. To czekam i czekam i czekam, aż się obudziłam i sama sobie picie wzięłam.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
mailuj
Gotuję bób :-) ZApraszam
dodi_misia
Oglądam ostry dużur i normalnie rycze... oj te hormony.. Kobiecina rodzi..
Mailuj, bób?? nie..nie dzisiaj hehe
Mailuj, bób?? nie..nie dzisiaj hehe
Marzena197235
Witam wszystkie mamuski w tak brzydki dzień
ja miałam super sen dzisiaj sniło mi sie ze dzidzia sie tak rusza w brzuszku ze było wyraznie widac nóżki i ogładałysmy to z moja młodsza corka tak sie smiałam na głos , ze jak sie obudziłam to mój Misiek sie pytał mnie co mi sie sniło ze sie tak w głos śmiałam ,
dziewczyny gratukuje synusia i córeczki jestescie juz napewno szczesliwe
Co do bólu kregosłupa to mnie boli i to strasznie jak za duzo pochodze albo cos robie w domu to zaraz szybko musze sie połozyc na plecach zeby przestało , wiem jak to bedzie dalej z tym kregosłupem miałam tak wczesniej z córkami jak byłam w ciazy
ja miałam super sen dzisiaj sniło mi sie ze dzidzia sie tak rusza w brzuszku ze było wyraznie widac nóżki i ogładałysmy to z moja młodsza corka tak sie smiałam na głos , ze jak sie obudziłam to mój Misiek sie pytał mnie co mi sie sniło ze sie tak w głos śmiałam ,
dziewczyny gratukuje synusia i córeczki jestescie juz napewno szczesliwe
Co do bólu kregosłupa to mnie boli i to strasznie jak za duzo pochodze albo cos robie w domu to zaraz szybko musze sie połozyc na plecach zeby przestało , wiem jak to bedzie dalej z tym kregosłupem miałam tak wczesniej z córkami jak byłam w ciazy
Corin
Mama Trójki :)
A ja połozyłam sie spać koło 11.00 i właśnie wstałam. Rozmemlana jestem jak tofik, ale takie spanie mnie ogarnelo ze nie bylam w stanie wysiedziec. Nawet nie wiem ile mam do nadrobienia :-)
reklama