reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Danuska, ja już się dawno przekonałam, że to co mówią o II trymestrze to jakaś lipa, u mnie się to jakoś nie sprawdza. Za to I trymestr był suuuper:) Ale może w III będzie u nas lepiej;)

Mi też 2gi się nie sprawdza wogóle w 1szym sie czułam rewelacyjnie a teraz się męczę jak wejdę na 3ecie piętro więc zmuszona byłam lęk mój przezwyciężyć i jeżdżę windą pewnie do czasu aż znów się nie zatnę w niej hahaha danuska powiedziałam Tomkowi mojemu,że teraz jak pójdziemy do lekarza zapytamy o sex i już bo jak on ma mi tak gadać podczas gdy mi tak miło to mam to w nosie hihihi sestina nadrobimy po porodzie znów nici więc troszke poczekamy z nadrabianiem wszystkiego haha maqnio a ja mam zrobione w domu i tak sie nudzę,że mnie już szlak trafia wyjęłam na obiad pierogi mamusine barszczyk czerwony do tego i obiada mam

Ostatnia edycja:
danuska, to ja kupiłam wczoraj spodnie S.. Ale to nie są żadnej firmy, tylko takie bezfirmówki..wiec nawet nie pomogę w wyborze:)
Zaprowadziłam małą i położylam sie dalej..wstałam o 12.00.. ale miałam sny, że była strzelanina, to było nad jakimś jeziorem i wszyscy z pistoletami latali i mój A został postrzelony i leżał..a ja nie mogłam do niego nawet podejść bo musiałam się chować za takim samochodem, bo ciagle strzelali..Normalnie masakra jakaś..i pamiętam, że się bałam, że on nie żyje!! ale potem był drugi sen i byłam z moim na zakupkach i staliśmy w kolejce długo, bo baba na kasie ściemniała sobie.. i małż spotkał kolege i mu pokazywał rane postrzałową haha..
normalnie szok, dlaczego ciezarnym nie może się śnić coś ładnego, jakieś miłe sny..!

Aha no faktycznie, że to Ty Dodi

A mi się teraz przypomniało, co mi się śniło dzisiaj. Było lato i straszny upał, poszłam z wieelkim brzuchem do kiosku i pytam czy ma kobieta coś do picia z lodówki. No i ona, że poszuka. To czekam i czekam i czekam, aż się obudziłam i sama sobie picie wzięłam. :-D

Witam wszystkie mamuski w tak brzydki dzień

ja miałam super sen dzisiaj sniło mi sie ze dzidzia sie tak rusza w brzuszku ze było wyraznie widac nóżki i ogładałysmy to z moja młodsza corka tak sie smiałam na głos , ze jak sie obudziłam to mój Misiek sie pytał mnie co mi sie sniło ze sie tak w głos śmiałam ,

dziewczyny gratukuje synusia i córeczki jestescie juz napewno szczesliwe

Co do bólu kregosłupa to mnie boli i to strasznie jak za duzo pochodze albo cos robie w domu to zaraz szybko musze sie połozyc na plecach zeby przestało , wiem jak to bedzie dalej z tym kregosłupem miałam tak wczesniej z córkami jak byłam w ciazy

reklama
mailuj właśniw wciełam całą miskę bobu i mieszkanie haha śmierdzi niemiłosiernie po gotowaniu

Do góry