reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wydrusiu..odpisałam:)
balkan super, ze z dzidzią wszystko dobrze, to wazniejsze od poznania płci, na pewno nastepnym razem pieknie zapozuje
danuska..śmigaj do łózeczka odpoczywac!!!:-)

u nas tez dzis bialo.

reklama
Ufff, wróciłam. Ale naskrobałyście... Mam 10 stron do przeczytania, ale zostawiam sobie na jutro rano, cos musze robić od 5 ;-)
Wysiedziałam się u lekarza jak mało kiedy. Wizytę miałam na 15.30 a do gabinetu weszlam o 17.30 :wściekła/y: Lekarz przyjmuje na parterze kliniki, a na pietrze jest porodówka, myslałam że tyle porodow było i ciągle wzywany był, ale okazało sie że większośc z pacjentek które weszły przede mną wogóle nie było zarejestrowanych na dzis :wściekła/y: No i dopiero mi sie ciśnienie dxwigło...

Co do badania... Tętna wysłuchałam, maleństwo widziałam, ale niewyraźnie :-( Chyba ma jakiś gorszy sprzęt. Powiedzial ze jest za małe zeby przez brzuch zobaczyc coś konkretnie a dopochwowo tez nie wyszłoby juz dobrze. Wiec tylko odsłuchaliśmy tętna, zobaczylam jak dzidź rusza wszystkim czym tylko się dało i gin obiecał że za miesiąc spróbuje określić płeć :-)
No i ku radości męża dostaliśmy zielone swiatło w sypialni :-D

Gdańsk też biały, a ja już miałam nadzieje na szybszą wiosnę...

Orchidea, Sestina, Maqnio tak miałam wypoczywać ale nie zawsze się da niestety... miałam iść na chwilę do pracy a musiałam siedzieć cały dzień. Tylko już nie krzyczcie, bo grzecznie leżę w łóżku.

Corin, szkoda, że nie chciało się pokazać, ale najważniejsze wiemy - wszystko ok. A za zielone światełko trzymałam kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
A u nas bez śniegu. Słoneczko na przemian z chmurami było.
No to uwagaaaaaaaaaaaaaaa! Placek leciiiiiiiiiiiiiiiii!!! A gulasz tuż za nim!
a corin to chyba specjalnie się z nami droczy:tak:
No między mną i M. też chyba widać różnicę, choć z kolei on się młodo trzyma, ale 15 lat nie mało
O! Jesteś corin!!!!

Nooo Corin, jesteś! Cieszę się, że u Was wszystko suuuper:) A my tutaj obstawiałyśmy płeć Twojego maluszka;)

No, to wydaje mi się że przez najbliższy miesiąc to te zakłady bukmacherskie będą funkcjonować pełną parą!:-D Bo dziewczyny obstawiania raczej nie odpuszczą:tak:

reklama
Do góry