reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Miczka tez to miałam ale samo mineło.Wyczytałam w madrej ksiazce ze to normalne bo ukrwienie w ciazy jest wieksze w ciałkach naszych:)Wit C na wzmoicnienie żył.

reklama
Miczka, mi tez strasznie krwawią dziąsła, ale czytałam w kilku gazetkach, że tak może być w ciąży. Dlaczego, nie wiem.

EMka, ja też się ciągle drapie, codziennie smaruje oliwką, a skóra dalej sucha i swedzi...

Poczłapałam z moim T do sklepu a Wy już tyle naskrobałyście :-D Corin nio i super,że dzidzia zdrowa!!! I przyznam się ,że obstawiałam syna i postawilam 10zeta hahaha :-D u mnie deszcz zaczął padać :crazy: kupiłam gaztekę m jak mama bo zauważyłam na nagłówku LEKKO URODZIĆ hahaha :-D aaa co do zębów to ja już miałam weekendos boski :-( z moja 8smką a jeśli chodzi o higienę dziąseł stomatolog kazała mi kupić do płukania Meridol 23zł kosztuje i pastę Elmex a nie żadne signale czy inne powiedziała mi,że w ciązy to naprawdę dwie dobre rzeczy dla ząbków no i kupiłam więc zobaczymy co mi powie w pn bo mam wizytę na 10.00 rano ..

Ostatnia edycja:
Miczka, przeczytałam w mojej ulubionek książce "Ciężarówką przez 9 miesięcy" ;], że to przez podniesiony poziom progesteronu i estrogenu we krwi. Hormony powodują rozpulchnienie dziąseł i podwyższenie ciśnienia krwi w naczynkach krwionośnych znajdujących się na styku zębów i dziąseł. Napisali też, że trzeba dostarczać organizmowi wymaganych dawek wapnia i witaminy C, a unikać ciągnących się i lepkich słodyczy lub dań. ;)

Hej!

Corin super, że z maluszkiem wszystko dobrze!!!!!!! ja tez obstawiam dziewczynkę:-)

Ja byłam wczoraj na wizycie i niestety maluszek tak się zakrywał, że nie widzieliśmy co ma między nóżkami:-( ale nie to najwazniejsze. Najważniejsze, że wsszystko jest w jak najlepszym porządku:-) i ma strasznie duże stopy:-O hehe od razu mi się przypomniało jak kiedyś rozmawiałam tutaj z którąś z Was o dużych stopach:-) ten wynik badania krwi genetycznego równiez jest dobry więc nie ma czym się martwić:-) za dwa tyg idziemy na 3 i 4D i to będzie tez połówkowe które trwa do godziny czasu więc gin powiedział, że na pewno w ciągu tego badania tak się przekręci, że zobaczymy kto to jest:-) serduszko słyszeliśmy i od razu łzy w oczach:-) ahhhh cudowne uczucie:-)

a mam do Was pytanie, macie zgagę?? bo ja od dwóch dni mam okropną i to na sam wieczór!

co do m jak mama to też kupiłam!! i kupuję regularnie:-D

reklama
Hahahaha wszytkie zaraz się weźmiemy za czytanie artykułów :-D Corin Dodi musze przeczytać ten artykuł NWE TRENDY NA PORODÓWCE :szok:

Do góry