reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

A pachnie mi normalnie serem pieczarkami ogóreczkiem kiszonym i papryka świeżą już od rana mam smaka na nie :-D :zawstydzona/y: moje kubki smakowe zaczynają szaleć

reklama
sestina nio bo ja taka tradycjonalistka hihihi ojj tak ketchupik jak najbardziej chyba zaraz do sklepu pójdę :-D :zawstydzona/y: dodi ale to fajnie zabrzmiało "wróci z córą" hihi

Witajcie,
ja dziś musiałam jednak w pracy cały dzień spędzić... teraz leże i nie mam na nic siły...

Dodi, Orchidea, zgadzam się, że czasami wcale nie jest miło wyglądać tak młodo... mnie bardzo często o dowód pytają, a przy moim M. jak wyjdę na luzaka i bez makijażu to co najmniej na młodszą siostrę wyglądam. Teraz jak już mi brzuch widać to wszyscy się gapią, że dzieciak w ciąży... nie cierpię tego, i czasem mam ochotę przykleić sobie karteczkę "mam 24 lata!!!". Pewnie zmienię zdanie koło 40-stki, hehehe :-)

Dziewczyny, ja też miałam dzisiaj okropne sny, już nie pamiętam ale wiem że rano sie taka wściekła na Michała obudziłam. A jak dawał mi buzi przed pracą, to się aż oburzyłam, że nie powinien.

U mnie śniegu nasypało, aż sie zdziwiłam, bo jak wyszlam to wszędzie biało! kupiłam myszkę..zaszalałam haha bo mam teraz w cętki geparda czy czegoś tam :)

danuska, racja, ja tez nie lubię jak się gapia na mnie..jak idę z Misią i teraz z brzuszkiem.. myślą sobie pewnie..zobacz małolata w ciąży..a jakiego starego mena ma!!

kiedys odbierałam polecony do małża..i listonosz tak patrzy..i mówi...a pani to kto, córka, tak??

Ostatnia edycja:
reklama
I nienawidzę, jak ktoś nie traktuje mnie poważnie..och mówię wam, tak źle i tak nie dobrze! Ale potem to pewnie będzie nasz atut haha..mój misiek mówi, że żona musi byc młoda! bo niedługo wszyscy mu bedą zazdrościć, że ma taką fajną laskę :-D:-)

Nie lubię śniegu, już niech będzie mroźnie, zimno ale żeby tylko było sucho!!! Odśnieżanie samochodu i drapanie szyb to jest najgorsze co może być:)

Do góry